Animatie laten maken

Dus je wil een animatie laten maken? Slim! Want met een animatie kun je complexe informatie snel en helder presenteren. Een animatie is namelijk een versimpelde weergave van de werkelijkheid. Dat geeft creatieve vrijheid en kun je in korte tijd (60 seconden) tot de kern komen. 

Jouw verhaal is uniek! Daarom is bij ons elke animatie maatwerk. Maar de aanpak is al jaren hetzelfde. Een vaste prijs op basis van jouw wens en ons voorstel. Met een unieke stijl. En garantie tot tevredenheid. Over de animatie maar belangrijker nog: het resultaat. Dat beloven we. Mogen wij je verrassen? 

Stijlen, mogelijkheden maar vooral inspiratie voor animaties

Zoals gezegd bij ZoomWorks is een animatie laten maken altijd maatwerk. Wel zo leuk! Na het bepalen van de inhoud gaan we samen op zoek naar een animatiestijl en vormgeving die bij jou past. Maar welke stijlen zijn er nu om jouw verhaal kracht bij te zetten?

Er zijn verschrikkelijk veel soorten animaties. En naast de soorten heb je ook nog weer veel verschillende stijlen. Qua vormgeving maar ook qua animeren. Voordeel hiervan is dat voor iedere wens een professionele animatie laten maken mogelijk is.

Een greep uit de mogelijkheden: cartoonanimaties, cut out animaties, whiteboard animaties, stopmotion animaties, 3D animaties, tekenanimaties, low poly animaties, 360 graden animatie.

In ons portfolio kun je vele verschillende stijlen vinden voor het laten maken van een animatie. Heb je meer inspiratie nodig en wil je hierbij advies van de makers? Leuk. We zijn benieuwd naar je verhaal. Jij naar ons idee…

Animatie laten maken - ZoomWorks - GIF

SUEZ

Jouw merkmanifest kort en krachtig uitgelegd via 2D animatie.

1:01

Interactieve prijscalculator animatie

Benieuwd naar een eerste prijsindicatie van jouw animatie? Onze interactieve prijscalculator staat voor je klaar.

Politieacademie

Het hybride leren uitgelegd in een speelse tekenanimatie.

Videomarketing bij een animatie laten maken doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen  te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Doorlooptijd van een animatie laten maken

Wij krijgen vaak de vraag hoe lang het duurt om een animatie te laten maken. Dit is een lastige vraag en is van veel factoren afhankelijk. Denk hierbij aan het ontwikkelen van het concept, lengte en complexiteit van de animatie maar vooral hoe lang het duurt voordat we feedback krijgen want dat blijkt vaak de meeste bepalende factor te zijn.

Bij een gemiddelde animatie duurt het hele proces zo’n 4 tot 6 weken maar als wij tijdens het hele proces de lijnen kort houden en snel kunnen schakelen met jou, kan het sneller.

GIF animatie - Coming soon - ZoomWorks

Kosten voor een animatie laten maken

Een andere vraag die we vaak krijgen is wat de zijn kosten van een animatie laten maken. Ten eerste is dit een moeilijke vraag. Ten tweede  hebben wij hierop een flauwe maar effectieve tegenvraag bedacht: wat kost eigenlijk een auto? Of om even iets specifieker te zijn: namelijk wat kost een blauwe auto?

De kosten voor het maken van animatie zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid arbeidsuren die in een animatie gaan zitten. Dit is vervolgens afhankelijk van de complexiteit en de lengte van de animatie.

Ben je benieuwd wat de kosten zijn voor het laten maken van jouw animatie? Stuur ons een mailtje of bel ons op 0570 – 60 66 86, dan kunnen we je daar meer duidelijkheid over geven.

Testa

Via shoppable video rechtstreeks jouw product aan de kijker verkopen.

Gemeente Utrecht

Door animatie het proces versimpeld en helder uitleggen.

BMN Bouwmaterialen

Via animatie een tool en de voordelen hiervan uitleggen.

Voordelen van een animatie laten maken

  • Heldere boodschap: Doordat je in een animatie de complexe werkelijkheid op een versimpelde manier weergeeft kom je tot de kern van jouw verhaal. Daarom is een animatie laten maken zo effectief en daar komt bij dat je met de combinatie van beeld en geluid heel erg veel kunt vertellen in een korte tijd. Het liefst 60 sec.
  • Totale ontwerpvrijheid. Die vrijheid maakt het juist zo leuk want je kunt namelijk helemaal los gaan met de creativiteit. Het maken van iets uit het niets zonder enige beperking. Bij animatie is het daarom makkelijk om grafische elementen uit jouw huisstijl mee te nemen in de productie om te zorgen voor eenheid in de huisstijl en communicatie.
  • Betaalbaarder dan je denkt: Nog een voordeel van animatie is dat er enorm veel verschillende stijlen zijn. Dit maakt dat er voor bijna elk budget mogelijkheden zijn voor het laten maken van een animatie.
  • Verbeelding maakt het begrijpelijk: Wij van ZoomWorks kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat visualisatie van informatie beter wordt begrepen dan tekst omdat dat gewoon beter verwerken en onthouden.

Waarom samen met ZoomWorks?

Bij ZoomWorks hebben wij een team met uiteenlopende experts. Dat maakt ons onderscheidend. Kritische vragenstellers die niet zelden als prettig lastig worden ervaren. Verhalenvertellers die jouw verhaal boeiend vinden en maken. Creatieve geesten die je verrassen. En tot slot afmakers die net een stapje verder gaan. Want een animatie bouwen is gaaf. Een animatie laten werken is helemaal te gek. Daarom maken wij altijd gebruik van videomarketing tools, zoals personalisatie, interactiviteit of internet video marketing.

Samen staan we voor garantie tot tevredenheid. Tevredenheid over de samenwerking, de heldere, plezierige aanpak maar het belangrijkste. Het resultaat. Dat beloven we.

Elke animatie vinden wij weer een uitdaging. Want elk verhaal is uniek. Dat is zo leuk en blijft ons boeien. Ben je benieuwd wat wij tot nu toe gemaakt hebben? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio, zodat je een goede indruk krijgt.  Vraag een offerte aan en zie wat wij voor jou kunnen betekenen.

‘Elke dag maak ik verhalen levend. Ook jouw verhaal?’
En het leukste is, we hebben alle disciplines onder 1 dak. Van online marketeers & UX designers tot animators & sound engineers. Dat werkt wel zo prettig en snel.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

Videomarketing bij een animatie laten maken doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen  te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.