Bedrijfsfilm laten maken

Wat wil je bereiken? Wat wil jouw doelgroep zien en horen? En op welke manier? Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijfsfilm geld oplevert? Een doeltreffende bedrijfsfilm laten maken is het gevolg van de juiste keuzes. Keuzes op basis van kennis en een helder doel. 

Daarom hebben wij veel informatie voor je op een rijtje gezet. Heb je geen zin dit allemaal te lezen? Maak dan nu de eerste, juiste keuze: Vraag direct een offerte aan!

De voordelen van een bedrijfsfilm laten maken

Visualisatie werkt: elke keer weer merken we dat we nog zoveel kunnen uitleggen in woorden over hoe de bedrijfsfilm eruit komt te zien. Het kwartje past echt als we vergelijkbare voorbeelden tonen. En dat is nou precies de reden wat een bedrijfsfilm zo effectief maakt. Onze hersenen verwerken visuele informatie beter en sneller dan tekstuele informatie.

Alternatieve werkelijkheid: als het moet kunnen we jouw verhaal mooier of dramatischer weergeven dan in werkelijkheid. Dat in combinatie met het wegsnijden van overbodige informatie en tot de kern komen zorgt ervoor dat jouw, en dus ons, doel wordt bereikt.

We houden van video: op basis van onze statistieken kunnen we gerust stellen dat we allemaal een beetje van video houden. 70 tot 80% van de mailinglijst of jouw websitebezoekers zullen de bedrijfsfilm daadwerkelijk bekijken. Oh ja, nog een voordeel: alles maar dan ook alles is meetbaar.

Videomarketing werkt: oplossingen die de conversie van de bedrijfsfilms verhogen. We houden er van. En de technieken en mogelijkheden zijn eindeloos. Van interactieve gepersonaliseerde video tot video SEO. Alles om jouw doelgroep aan te spreken. En geloof ons, videomarketing werkt! Lees er meer over op de pagina videomarketing.

Camera speelt opnieuw af - Bedrijfsfilm laten maken - ZoomWorks - Gif

Easy systems

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

AB Mauri

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

1:22

HYDAC

Een bedrijfsfilm die echte beelden combineert met verschillende grafische en tekstuele 3D animaties.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Soorten, mogelijkheden en inspiratie voor een bedrijfsfilm laten maken

Met een moodfilm inspelen op de gevoelige snaar van de kijker. Of juist met een concrete infographic stijl het verhaal neerzetten. Persoonlijk of juist zakelijk. Uptempo of juist langzaam. De combinatie van real footage (geschoten materiaal) en animatie. We beheersen alle technieken waardoor we in staat zijn elke gewenste stijl neer te zetten. Hierdoor krijg je altijd een stijl die aansluit bij jouw doelgroep en de huisstijl van jouw organisatie. Bekijk vooral enkele voorbeelden in onze portfolio! Mocht je vragen hebben, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben altijd gave ideeën.

Productietijd bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is maatwerk en klanttevredenheid is bij ons heilig. Daarom vinden wij een juist verwachtingspatroon tijdens het hele proces het allerbelangrijkste. We krijgen regelmatig de vraag hoelang een bedrijfsfilm laten maken duurt. Maar dat verschilt per situatie. Gemiddeld duurt een bedrijfsfilm laten maken ongeveer 4 tot 6 weken. Maar het wil ook wel eens voorkomen dat het veel sneller kan of moet. Als we tijdens het productieproces snel kunnen schakelen, kunnen we jouw bedrijfsfilm binnen één week opleveren! Heb je haast?  Bel 0570 – 606686 of mail naar info@ZoomWorks.nl 

Productietijd - Bedrijfsfilm laten maken - ZoomWorks - Gif

Bedrijfsfilm laten maken kosten

Wat mag een professionele bedrijfsvideo laten maken kosten? Goeie open vraag. Jouw bedrijf is niet standaard. Het produceren van jouw bedrijfsfilm is dan ook maatwerk en leent zich niet voor een standaardoplossing. En dus ook geen standaard prijs. Betere vraag is misschien wat levert een bedrijfsfilm laten maken je op? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn met een bepaald budget? Laat het ons dan weten. Het kost je hoogstens een kopje koffie of wat belminuten. Zijn je belminuten op? Mailen is ook goed! Met jouw informatie en verhaal gaan wij aan de slag en vertalen het in een concept met prijsspecificatie.

Kosten bedrijfsfilm - Bedrijfsfilm laten maken - ZoomWorks - Gif

Reinaerdt

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

Amcor

Vervaag de realiteit door 3D en echte beelden te combineren.

Marel

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

Waarom jouw bedrijfsfilm laten maken door ZoomWorks?

Wij van ZoomWorks zijn digitale marketeers en audiovisuele specialisten met een gezamenlijke passie. Het produceren van vette bedrijfsfilms en animaties die er toe doen. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt een stapje verder. We hebben meer dan 10 jaar ervaring en we zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Ten slotte onze gouden regels voor het maken van een bedrijfsfilm:

  • Maak keuzes aan de hand van bovenstaande vragen.
  • Houd de bedrijfsfilm simpel en dus begrijpbaar.
  • Stel de kijker centraal in je bedrijfsfilm.
  • Wees kort en bondig.
  • Maak duidelijk waar de bedrijfsfilm over gaat.
  • Zorg voor conversie door videomarketing.

 

Ja, ik wil een bedrijfsvideo laten maken en een boost geven aan mijn marketing?

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Veelgestelde vragen

Wat kost een bedrijfsfilm?

De kosten voor het maken van een bedrijfsfilm lopen uiteen. Jouw bedrijf is niet standaard en het produceren van een bedrijfsfilm is dan ook maatwerk. Er is dus ook geen standaard prijs.