Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Drone video laten maken

Letterlijk het perspectief naar een hoger niveau brengen door een drone video laten maken

Wil jij jouw kijker omver blazen met verbluffende shots? Dat komt goed uit. Wij namelijk ook en gaan deze uitdaging graag met je aan. Door opnames te maken vanaf grote hoogtes krijg je iedere keer weer een super cool beeld. Echt een extra dimensie, wat jouw video zo veel vetter maakt! Lees hier meer over een drone video laten maken of vraag direct een offerte aan. 

Verbluffende drone shots, geschoten door het team van ZoomWorks.

Waarom een drone video laten maken?

  • Spectaculaire beelden: Ten eerste spectaculaire beelden toe te voegen aan je video. Het letterlijk vanuit een andere hoek de beelden schieten, namelijk vanaf grote hoogte. Voor vogels, die de wereld veelal vanuit de lucht bekijken, is een zo’n beeld de normaalste zaak van de wereld. Voor mensen niet en dat maakt het zo vet. Je kunt over een berg vliegen, over weilanden heen scheren of jouw bedrijf vanuit de lucht bekijken. Shots maken die je met een vaste cameraopstelling niet kan maken en vanaf de grond de droom van de gebroeders Wright herbeleven. Samen kunnen we het.
  • High-end producties: Ten tweede door de geavanceerdere technieken in combinatie met de 4K camera voorzien van gimball (stabilisatie arm waar de camera in hangt), zijn de beelden altijd super scherp en stabiel. Dit maakt de productie echt “high-end”.
  • Betaalbaar: Last but not least, vroeger was het laten maken van luchtfoto’s of video’s vanuit de lucht erg prijzig. Je moest er immers een vliegtuig of helikopter voor huren. Maar door de komst van relatief betaalbare drones zijn ook drone video’s betaalbaar geworden en toegankelijker dan ooit. Meer weten? 

Voorbeelden van drone video

Bekijk ten eerste de drone video hier boven. Daar zie je enkele shots die zijn genomen tijdens dronevluchten gemaakt door ZoomWorks. Bekijk ten tweede deze video op onze facebook pagina om te weten hoe het niet moet ;). Heb je zin in meer voorbeelden? Laat het ons weten! Want we kunnen je overspoelen met drone video’s en luchtfoto’s die we gemaakt hebben.

Drone video laten maken, een extra dimensie voor je video.

Waarom door ZoomWorks je drone video laten maken? 

Zoals je je misschien kan voorstellen vraagt het best wat kennis en ervaring om goed met een drone te kunnen vliegen. Laat staan dat je tegelijkertijd mooie opnames moet maken. Onze piloten zijn professioneel en ervaren. Hierdoor kunnen we zien of een shot overtuigend is en hebben het lef om een gewaagde vliegroute te maken. Maar altijd staat een veilige en verantwoorde werkwijze centraal, dat wel.

Wil je meer weten over het laten maken van drone video? Laat het ons weten! We delen graag onze kennis.

Meer weten over dronevideo laten maken! 


Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend