Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Drone video laten maken

Letterlijk het perspectief naar een hoger niveau brengen door een drone video laten maken.

Je wilt graag de kijker van je video omver blazen met verbluffende shots. Dat komt goed uit. Wij namelijk ook en gaan deze uitdaging graag met je aan. Door opnames te maken vanaf grote hoogtes, krijg je iedere keer weer een weergaloos beeld. Echt een extra dimensie, wat ten goede komt van je video! Lees hier meer over drone video laten maken.

Drone video laten maken, een extra dimensie voor je video.

Waarom een drone video laten maken?

Op de eerste plaats om spectaculaire beelden toe te voegen aan je video. Het letterlijk vanuit een andere hoek de beelden schieten. Namelijk vanaf grote hoogte. Voor vogels die de wereld veelal bekijken vanuit de lucht, is een dergelijk beeld de normaalste zaak van de wereld. Voor mensen is dit net andersom. Wij bekijken de wereld voornamelijk vanaf de grond. En dat maakt een shot dat vanuit de lucht genomen is, voor mensen aantrekkelijk. Dit is de reden waarom drone shots er keer op keer gaaf uit zien.

Een andere reden om drone video te laten maken is om tijdens de drone vlucht, vanaf de grond, direct mee te kijken naar de opnames. Hierdoor is het mogelijk om vakinhoudelijk te beoordelen of hetgeen wat geschoten wordt, ook daadwerkelijk bruikbaar is.

Door de geavanceerdere technieken in combinatie met de 4K camera voorzien van gimball (stabilisatie arm waar de camera in hangt), zijn de beelden altijd super scherp en stabiel. Dit maakt de productie echt “high-end”.

Last but not least, drone video’s zijn betaalbaar geworden. Door de relatief lage aanschaf prijs zijn de kosten voor het laten maken van een dronevideo toegankelijker dan ooit.

Voorbeelden van drone video

Bekijk hier enkele shots die zijn genomen tijdens drone vluchten gemaakt door ZoomWorks.

Verbluffende drone shots, geschoten door het team van ZoomWorks.

Waarom door ZoomWorks je drone video laten maken? 

Zoals je je misschien kan voorstellen vraagt het best wat kennis en ervaring om goed met een drone te kunnen vliegen. De route is mede bepalend voor de kwaliteit van het shot. Laat staan om tegelijkertijd ervoor te zorgen dat er mooie opnames gemaakt worden. Onze piloten zijn professioneel en ervaren. Hierdoor kunnen we zien of een shot overtuigend is en hebben het lef om gewaagde vliegroute te maken. Maar altijd staat een veilige en verantwoorde werkwijze centraal.

Wil je meer weten over het laten maken van drone video? Laat het ons weten! We delen graag onze kennis.

Meer weten over dronevideo laten maken! 


Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend