x

Drone video laten maken

Wil jij jouw kijker omver blazen met verbluffende shots? Dat komt goed uit. Wij namelijk ook en helpen je graag met een drone video laten maken. Door opnames te maken vanaf grote hoogtes krijg je iedere keer weer indrukwekkende beelden. Een extra dimensie die jouw video naar een hoger niveau tilt!

1:33

Sika // ZoomWorks

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

4:19

Vos Logistics // ZoomWorks

Video inzetten voor een veilige(re) werkomgeving.

1:22

HYDAC // ZoomWorks

Een bedrijfsfilm die echte beelden combineert met verschillende grafische en tekstuele 3D animaties.

Vliegende drone - Drone video laten maken - ZoomWorks - Gif

Waarom een drone video laten maken?

  • Spectaculaire beelden: met een dronefilm voeg je spectaculaire drone beelden toe aan jouw video. Je schiet letterlijk vanuit een andere hoek, namelijk vanaf grote hoogtes. Voor vogels is zo’n beeld de normaalste zaak van de wereld. Voor mensen niet. En dát maakt het zo vet. Over bergen vliegen, over weilanden heen scheren, jouw bedrijf vanuit de lucht bekijken… het kan allemaal met drone opnames. Hoe gaaf is dat?
  • High-end producties: een drone beschikt over geavanceerde technieken en een 4K camera voorzien van een gimball (een stabilisatiearm waar de camera aan hangt). Hierdoor zijn de drone beelden altijd super scherp en stabiel. Wat jouw productie pas écht “high-end” maakt.
  • Betaalbaar: last but not least… Vroeger was het laten maken van luchtfoto’s of een luchtvideo erg prijzig. Je moest er namelijk een vliegtuig of helikopter voor huren. Maar door de komst van relatief betaalbare drones zijn ook dronebeelden laten maken een stuk betaalbaar geworden én toegankelijker dan ooit.

Wil jij een drone video laten maken?

Drone video laten maken? Bekijk onze showreel!

Tja, we kunnen er heel veel over schrijven maar…. we laten het je liever zien! Geniet van deze mooie drone beelden.

Regelgeving rondom drone video

Laten we meteen met de deur in huis vallen: je mag niet zomaar overal drone opnames maken. Hier zijn allerlei regels en voorwaarden aan verbonden. Waar mag je vliegen, hoe hoog, wat zijn de weersomstandigheden, is er vliegverkeer in de buurt… Een kleine greep uit de dingen waar je rekening mee moet houden bij een dronefilm laten maken.

Onze piloten zijn hiervoor opgeleid en gecertificeerd. Én zijn ervaren. Want vliegen met een drone is één ding… laat staan dat je tegelijkertijd mooie drone beelden moet maken. Onze piloten hebben het lef om een gewaagde vliegroute te maken. Maar altijd met een veilige en verantwoorde werkwijze.

Veelgestelde vragen

Wat kost een drone video?

Een drone video is een stuk betaalbaarder dan een helikopter huren met cameraman om zo aan beelden op grote hoogte te komen. Om een specifieke prijsindicatie te kunnen geven hebben wij echter meer informatie voor jou nodig. Een drone video is immers altijd maatwerk en de kosten voor een drone video zijn afhankelijk van een aantal factoren. Gemiddeld kun je denken aan zo’n €1.500,- en €7.500,- voor een drone video.

Hoelang duurt een drone video laten maken?

Gemiddeld is een drone video na drie tot vijf weken klaar. Maar het kán sneller. Wanneer wij snel kunnen schakelen met jou en snel feedback ontvangen kunnen wij in flink tempo verder. Het tegenovergestelde geldt echter ook: duurt het lang voordat we een reactie krijgen, dan loopt het proces stroperiger en duurt het langer voordat jouw drone video klaar is.

Waarom samenwerken met ZoomWorks?

Met ZoomWorks samenwerken betekent samenwerken met een enthousiast team van videomarketeers en audiovisuele specialisten. Die  met veel plezier van iedere video of animatie weer een mooi, uniek product maken. Onze gecertificeerde dronepiloten zijn bevoegd om op alle toegestane plekken te filmen en beheersen en vliegen en filmen met de drone als geen ander. We werken niet met vaste feedbackrondes, maar gaan net zo lang door tot jij helemaal tevreden bent.

Wat zijn de regels bij een drone video?

Je mag niet zomaar overal met een drone gaan vliegen. Zeker niet als je deze beelden commercieel inzet. Om boetes te voorkomen is het dan ook een must dat de drone wordt bediend door een ervaren dronepiloot. De regelgeving rondom drones wordt namelijk steeds strenger. De dronepiloten van ZoomWorks zijn allemaal gecertificeerd en weten wat wél en wat níet mag. Zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

2:55

Easy systems // ZoomWorks

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

2:05

Traffic Today // ZoomWorks

Een wervingsvideo om nieuwe mensen aan te trekken.

‘Vliegen met een drone? Daar krijg ik een kick van!’
Onze dronepiloten hebben al jaren ervaring en zijn gecertificeerd. Ze maken niet alleen mooie drone beelden, maar vinden het ook nog eens hartstikke leuk!
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met indrukwekkende drone video? Doen! Maar daar houden we niet op. We maken ook te gekke animaties. En met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.