Drone video laten maken

Wil jij jouw kijker omver blazen met verbluffende shots? Dat komt goed uit. Wij namelijk ook en gaan deze uitdaging graag met je aan. Door opnames te maken vanaf grote hoogtes krijg je iedere keer weer een super cool beeld. Echt een extra dimensie, wat jouw video zo veel vetter maakt!

Lees hier meer over een drone video laten maken of vraag direct een offerte aan.

Waarom een drone video laten maken?

  • Spectaculaire beelden: Ten eerste spectaculaire beelden toe te voegen aan je video. Het letterlijk vanuit een andere hoek de beelden schieten, namelijk vanaf grote hoogte. Voor vogels, die de wereld veelal vanuit de lucht bekijken, is een zo’n beeld de normaalste zaak van de wereld. Voor mensen niet en dat maakt het zo vet. Je kunt over een berg vliegen, over weilanden heen scheren of jouw bedrijf vanuit de lucht bekijken. Shots maken die je met een vaste cameraopstelling niet kan maken en vanaf de grond de droom van de gebroeders Wright herbeleven. Samen kunnen we het.
  • High-end producties: Ten tweede door de geavanceerdere technieken in combinatie met de 4K camera voorzien van gimball (stabilisatie arm waar de camera in hangt), zijn de beelden altijd super scherp en stabiel. Dit maakt de productie echt “high-end”.
  • Betaalbaar: Last but not least, vroeger was het laten maken van luchtfoto’s of video’s vanuit de lucht erg prijzig. Je moest er immers een vliegtuig of helikopter voor huren. Maar door de komst van relatief betaalbare drones zijn ook drone video’s betaalbaar geworden en toegankelijker dan ooit. Meer weten? 
Vliegende drone - Drone video laten maken - ZoomWorks - Gif

Sika

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

Vos Logistics

Video inzetten voor een veilige(re) werkomgeving.

1:22

HYDAC

Een bedrijfsfilm die echte beelden combineert met verschillende grafische en tekstuele 3D animaties.

Videomarketing bij een animatie laten maken doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen  te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Drone video laten maken? Bekijk onze showreel!

Tja. We kunnen er heel veel over schrijven maar euuuhh. Practice what you preach. Veel kijkplezier bij deze drone video!

Voorbeelden van drone video

Bekijk ten eerste de drone video hier boven. Daar zie je enkele shots die zijn genomen tijdens dronevluchten gemaakt door ZoomWorks. Bekijk ten tweede deze video op onze facebook pagina om te weten hoe het niet moet ;). Heb je zin in meer voorbeelden? Laat het ons weten! Want we kunnen je overspoelen met drone video’s en luchtfoto’s die we gemaakt hebben.

Waarom door ZoomWorks je drone video laten maken? 

Zoals je je misschien kan voorstellen vraagt het best wat kennis en ervaring om goed met een drone te kunnen vliegen. Laat staan dat je tegelijkertijd mooie opnames moet maken. Onze piloten zijn professioneel en ervaren. Hierdoor kunnen we zien of een shot overtuigend is en hebben het lef om een gewaagde vliegroute te maken. Maar altijd staat een veilige en verantwoorde werkwijze centraal, dat wel.

Wil je meer weten over het laten maken van drone video? Laat het ons weten! We delen graag onze kennis.

Meer weten over dronevideo laten maken! 

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.