Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Freelance cameraman of vrouw met gevoel voor dynamische en filmische beelden

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken…

Ben jij een ervaren cameraman of vrouw? Zit jij vol creatieve ideeën, heb je een ondernemende mentaliteit én gevoel voor humor? Kom dan bij ons, want wij hebben werk voor je! Volg je hart en doe wat je het liefst doet! Want daar word je uiteindelijk het aller gelukkigst van.

Wie ben jij?

Een freelance cameraman of vrouw die ons groeiende videomarketingteam komt versterken. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband projecten te draaien. Je hebt daarbij contact met opdrachtgevers en stuurt alle betrokken partijen aan. Samen met het team van ZoomWorks vertaal je de behoeften van de opdrachtgever naar creatieve beelden. Het zelfstandig verzorgen van de opnames is jouw ding. Je hebt oog voor mooie dingen en weet ze ook nog vast te leggen.

Kom jij ons team versterken?

Je profiel:

 • Ervaring met zelf regisserend draaien en in teamverband;
 • Krijgt een kick van dynamische en filmische beelden;
 • Flexibel en in het bezit van rijbewijs B;
 • Proactief en kunt zelfstandig werken;
 • Natuurlijk ben je stressbestendig;
 • Je kunt goed communiceren en haalt energie uit je werk.

Wie zijn wij?

ZoomWorks is een full service videomarketing bureau. Het ZoomWorks-team bestaat zowel uit marketeers als creatieve audiovisuele vormgevers, zoals camera operators, video editors, motion graphic designers, animators en audio engineers. Door deze combinatie zijn wij in staat pakkende (online) videocontent te produceren waarmee het doel wordt bereikt. Elk project – van groot tot klein – wordt gezien als een kans om het onderscheid te kunnen maken. Er voor te zorgen dat er een glimlach ontstaat bij onze opdrachtgever. Want we zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Onze klanten

Enkele namen waarvoor wij mogen werken zijn: BMN bouwmaterialen, Gemeente Utrecht, Vos Logistics, Vecos, SDU, Wolters Kluwer, Marel, M&G Group, Coulisse, Saxion, Amcor, Sika, Suez en ABS Autoherstel.

Ons verhaal. Maar dan in video en animatie. Veel kijkplezier.

Wat bieden we je?

Je krijgt een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie binnen een jong, ambitieus en informeel team. In een creatieve werkomgeving mag je werken voor gerenommeerde namen. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om mooie producties te draaien.

Kom in actie!

Leuk werk, binnen een nog veel leuker team bij het aller leukste bedrijf dat voor schitterende klanten werkt. Stuur snel je CV en je portfolio naar: vacature@ZoomWorks.nl t.n.v. Thomas Tank.


1 reactie

 • Cees Quakkelaar

  Goedendag,

  Passie voor filmische beelden, drive in uitvoering en jarenlange ervaring in camerawerk.
  Dat ben ik, Cees Quakkelaar, cameraman zowel zelfregisserend als onder regie in teamverband.
  Als cameraman heb ik ruim 30 jaar video en tv programma’s gerealiseerd voor grote en kleine opdrachtgevers, over de hele wereld.
  De laatste 5 jaar ben ik werkzaam geweest bij Basmedia B.V. als cameraman/editor/programmamaker maar vanwege verschuiving van de werkzaamheden hebben we in goed overleg besloten dat ik weer zelfstandig verder ga.
  Bij Basmedia heb ik met veel verschillende camera’s gewerkt.
  Zelf beschik ik over een complete opname set bestaande uit de Sony FS7 met meerdere lenzen, een Panasonic HPX 600, een lichtset, zenders, microfoons en eventueel steadycam.

  Showreel camerawerk 1.40 min: https://www.youtube.com/watch?v=O8hWVYhK8sI&t=43s

  Met vriendelijke groet,

  Cees Q.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend