Freelance cameraman of vrouw met gevoel voor dynamische en filmische beelden

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken…

Ben jij een ervaren cameraman of -vrouw? Zit jij vol creatieve ideeën, heb je een ondernemende mentaliteit én gevoel voor humor? Kom dan bij ons, want wij hebben werk voor je!

Volg je hart en doe wat je het liefst doet! Want daar word je uiteindelijk het aller gelukkigst van.

Wie ben jij?

Een freelance cameraman of vrouw die ons groeiende videomarketingteam komt versterken. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband projecten te draaien. Je hebt daarbij contact met opdrachtgevers en stuurt alle betrokken partijen aan. Samen met het team van ZoomWorks vertaal je de behoeften van de opdrachtgever naar creatieve beelden. Het zelfstandig verzorgen van de opnames is jouw ding. Je hebt oog voor mooie dingen en weet ze ook nog vast te leggen.

Je profiel:

  • Ervaring met zelf regisserend draaien en in teamverband;
  • Krijgt een kick van dynamische en filmische beelden;
  • Flexibel en in het bezit van rijbewijs B;
  • Proactief en kunt zelfstandig werken;
  • Natuurlijk ben je stressbestendig;
  • Je kunt goed communiceren en haalt energie uit je werk.

Wie zijn wij?

ZoomWorks is een full service videomarketing bureau. Het ZoomWorks-team bestaat zowel uit marketeers als creatieve audiovisuele vormgevers, zoals camera operators, video editors, motion graphic designers, animators en audio engineers. Door deze combinatie zijn wij in staat pakkende (online) videocontent te produceren waarmee het doel wordt bereikt. Elk project – van groot tot klein – wordt gezien als een kans om het onderscheid te kunnen maken. Er voor te zorgen dat er een glimlach ontstaat bij onze opdrachtgever. Want we zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Onze klanten

Enkele namen waarvoor wij mogen werken zijn: BMN bouwmaterialen, Gemeente Utrecht, Vos Logistics, Vecos, SDU, Wolters Kluwer, Marel, M&G Group, Coulisse, Saxion, Amcor, Sika, Suez en ABS Autoherstel.

Wat bieden we je?

Je krijgt een afwisselende, zelfstandige en uitdagende functie binnen een jong, ambitieus en informeel team. In een creatieve werkomgeving mag je werken voor gerenommeerde namen. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om mooie producties te draaien.

Kom in actie!

Leuk werk, binnen een nog veel leuker team bij het allerleukste bedrijf dat voor schitterende klanten werkt. Stuur snel je CV en je portfolio naar: vacature@ZoomWorks.nl t.n.v. Thomas Tank.

‘Kom jij ons team versterken?’
Neem contact met ons op!
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.