x
x

Stuur mij een demo en meer info

Het CBR en ZoomWorks slaan de handen in elkaar

Begin 2023 opende CBR een aanbestedingstraject om de verkeersveiligheid te vergroten door middel van video. Of specifieker, door middel van 3D animatie. ZoomWorks was één van de deelnemende partijen en dat heeft geresulteerd in het begin van een mooie samenwerking. Lees hier meer over de aanleiding voor het interessante project.

00:30

CBR // ZoomWorks

Breng theorie en praktijk dichter bij elkaar door middel van 3D animaties die dicht bij de werkelijkheid liggen.

Quooker // ZoomWorks

Maak het je doelgroep gemakkelijk en zorg daarnaast altijd voor de juiste videocontent met interactieve video.

00:20

Shell // ZoomWorks

Geef jouw klanten een indrukwekkend en uniek beleving met behulp van 3D video mapping/projection mapping.

Vaardigheden toetsen door bewegend beeld

Jaarlijks neemt het CBR honderdduizenden theorie-examens af. Hierin stellen ze relevante vragen die passen bij de huidige en veranderende verkeerssituaties. Maar niet alleen het verkeer verandert, ook de manier van informatievoorziening verandert. Het CBR onderzoekt daarom of en hoe ze bewegend beeld kunnen toepassen in de autotheorie-examens en wat het effect hiervan is. Zijn bepaalde vaardigheden nog beter te toetsen door bewegend beeld in te schakelen? Denk aan het voorspellen van een gecompliceerde verkeerssituatie, of het inschatten van risico’s op de weg. Een interessant onderzoek wat waardevolle data moet opleveren, en ZoomWorks mag hier aan meewerken.

Blogpost 1 - CBR - ZoomWorks - JPG
Blogpost 2 - CBR - ZoomWorks - JPG

Samen werken aan verkeersveiligheid met 3D animaties

Via een aanbesteding hebben het CBR en ZoomWorks de handen ineen geslagen om 3D animaties te ontwikkelen die zo dicht mogelijk bij de verkeerswerkelijkheid komen. Het CBR levert de verkeerskundige scenario’s aan en ZoomWorks vertaalt deze naar beeld. Zo ontstaat er een batch aan 3D animaties waar het CBR mee kan gaan testen. Eerst onder CBR-collega’s, vervolgens onder theoriekandidaten. Een mooie case om de effectiviteit van bewegend beeld in examens, en 3D animaties, te testen. Wij zijn erg enthousiast over dit project en de samenwerking, hou ons in de gaten!

Meer weten over de mogelijkheden van video of animatie?