Scherm sluiten

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433 MA Schalkhaar (Deventer)
T: 0570-606686
E: info@zoomworks.nl

Stel je vraag aan ons

BTW: NL819233778B01
IBAN: NL70RABO0322863295
KVK: 09144639

Kosten video laten maken

Kosten video: de prijs voor het laten maken van video is afhankelijk van een aantal factoren.

Vaak krijgen wij de vraag wat het laten maken van een video kost, echter is deze vraag moeilijk concreet te beantwoorden. Videomarketing of een videoproductie is namelijk maatwerk. Om je toch een indicatie te geven op de vraag “kosten video”: een video laten maken kost in de meeste gevallen tussen de € 500,- en € 15.000,-. Dit is nogal een vaag en breed antwoord. Daarom hebben we hieronder een opsomming gemaakt van de posten die samen de uiteindelijke prijs bepalen. Wil je echter een gerichte prijsopgave voor het laten maken van jouw video? Bel, mail, app of stuur de postduif. Wij zorgen dat je binnen 24 uur een uitgebreide prijsspecificatie hebt.

Stapels muntstukken - kosten video
Wat kost zoiets? Een video of animatie?

Wil je een goed advies over hoe we samen jouw marketing een stevige boost kunnen geven? Dan komen we graag bij je langs. Na een intakegesprek ontvang je van ons geheel vrijblijvend een offerte. Hierin geven wij een omschrijving van het project met doelstellingen en resultaten, een synopsis en een uitgebreide prijsspecificatie. ZoomWorks werkt met vaste prijzen dus na een intake gesprek weet je direct waar je aan toe bent.

Afhankelijk van het project bepalen een aantal van onderstaande posten de uiteindelijke “kosten video”:

 • arbeidsuren voor projectmanagement;
 • arbeidsuren voor het bedenken en bepalen van het concept;
 • uren voor de productie (opnames en montage);
 • voice over kosten;
 • materiaal kosten (opnameapparatuur voor beeld en geluid);
 • kosten voor muziekrechten;
 • locatie kosten;
 • en eventueel arbeidsuren voor de positionering.

Tip: Wil je snel een offerte voor jouw idee. Explore op Youtube, stuur ons een link van het voorbeeld waar je ongeveer naar op zoek bent en wij zullen binnen 24 uur een offerte sturen!


1 reactie

 • Beste heer, mevrouw,

  Graag wil ik een offerte aanvragen voor het opnemen en bewerken van een filmpje voor de Haagse Wetswinkel. Wij willen een sollicitatiefilmpje maken van 1 à 2 minuten. Wij zouden graag willen dat iemand dit komt filmen (wij verwachten dat het opnemen hiervan een paar uur zal duren) en vervolgens dit bewerkt. Wij willen het filmpje maken in de Centrale Bibliotheek in Den Haag, dus op een vaste locatie. Het idee is dat wij een aantal medewerkers wat laten zeggen (ongeveer twee zinnen) over het werken bij de Wetswinkel en studenten een beetje een idee geven wat wij precies doen voor werk. De bedoeling is dat het filmpje eind maart af is.

  Hierbij een voorbeeld van wat wij ongeveer zouden willen:
  https://www.youtube.com/watch?v=aec6CEzSmww&feature=youtu.be
  https://www.youtube.com/watch?v=IFu7jOHfABU

  Wij zouden qua overgang en muziek een beetje het eerste filmpje willen, en zoals in het tweede filmpje willen we ons werk kort toelichten. Er is al een script gemaakt voor het filmpje, wij zoeken alleen nog iemand die het voor ons kan opnemen en bewerken.

  Graag hoor ik van u!

  Met vriendelijke groeten,
  Sarah

  Namens de pr-commissie
  Stichting de Haagse Wetswinkel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kennis maken?

Wij delen graag onze kennis.

Geheel vrijblijvend natuurlijk!

Send this to a friend