Kosten video laten maken

De prijs voor het laten maken van video is afhankelijk van een aantal factoren.

Vaak krijgen wij de vraag wat het laten maken van een video kost, echter is deze vraag moeilijk concreet te beantwoorden. Videomarketing of een videoproductie is namelijk maatwerk. Om je toch een indicatie te geven op de vraag “kosten video”: een video laten maken kost in de meeste gevallen tussen de € 500,- en € 15.000,-.

Wil je echter een gerichte prijsopgave voor het laten maken van jouw video? Neem contact met ons op en laat je informeren.

Bepalende posten kosten video

Bovengenoemde prijsindicatie is nogal een vaag en breed antwoord.  Dat snappen wij ook. Daarom hebben we hieronder een opsomming gemaakt van de posten die samen de uiteindelijke prijs bepalen of kosten video bepalen:

  • arbeidsuren voor projectmanagement;
  • arbeidsuren voor het bedenken en bepalen van het concept;
  • uren voor de productie (opnames en montage);
  • voice over kosten;
  • materiaal kosten (opnameapparatuur voor beeld en geluid);
  • kosten voor muziekrechten;
  • locatie kosten;
  • en eventueel arbeidsuren voor de positionering.
1:01

Interactieve prijscalculator animatie

Benieuwd naar een eerste prijsindicatie van jouw animatie? Onze interactieve prijscalculator staat voor je klaar.

Sika

Dronebeelden die jouw video letterlijk naar hoger niveau brengen.

AB Mauri

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Advies over videomarketing

Wil je een goed advies over hoe we samen jouw marketing een stevige boost kunnen geven? Samen meer kijken naar de opbrengsten in plaats van de kosten video laten maken? Dan komen we graag bij je langs.

Na een intakegesprek ontvang je van ons geheel vrijblijvend een offerte. Hierin geven wij een omschrijving van het project met doelstellingen en resultaten, een synopsis en een uitgebreide prijsspecificatie. ZoomWorks werkt met vaste prijzen dus na een intake gesprek weet je direct waar je aan toe bent.

Tip: Wil je snel een offerte voor jouw idee. Explore op Youtube, stuur ons een link van het voorbeeld waar je ongeveer naar op zoek bent en wij zullen binnen 24 uur een offerte sturen!

‘Een video zonder views is als een etalage zonder publiek.’
Wil je conversie op video en weten wat we kosten zijn? Bel me en ik vertel je de mogelijkheden.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.