x

Ons team

Het team van specialisten

Het team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren?

Hallo! Wij zijn ZoomWorks.

Ervoor zorgen dat jouw video of animatie door video SEO goed gevonden wordt. Met interactieve video de kijker controle geven in wat hij ziet en direct actie kan ondernemen. Jouw kijker persoonlijk aanspreken met gepersonaliseerde video of animatie. De kijker een belevenis geven door VR 360 graden video of animatie. En zorgen dat de resultaten meetbaar zijn. Dat doen we.
 
We? Jep. ZoomWorks heeft alle disciplines zelf in huis en kan daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen. Een prettige persoonlijke samenwerking. Wij houden er van. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Daarom zijn onze beloftes aan jou. We zorgen dat je tevreden bent. We bieden competitieve prijzen. En we geven jouw marketing een stevige boost.
Niek Kuipers
Bedrijfskundige & Online Marketeer
Niek is mede-eigenaar en online marketeer B2B pur sang! Hij beschikt over een gedegen kennis van videomarketing als het gaat om de online positionering van elke bedrijfsvideo. Is verantwoordelijk voor new business, projectmanagement en productieplanning.
Thomas Tank
Bedrijfskundige & Creative Marketeer
Thomas is mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business. Werkt graag aan het creëren van nieuwe en verdiepen van bestaande klantenrelaties. Studeerde Bedrijfskunde in Enschede, is beelddenker en heeft een passie voor ondernemen.
Stef Haarman
Projectmanager, Regisseur & Interactive designer
Als projectmanager en regisseur is Stef een echte allrounder die met zijn veelzijdigheid en enthousiasme elke productie tot een goed einde brengt. Daarnaast is Stef ook de interactieve designer binnen ZoomWorks. Personalisatie en interactieve video: Stef weet er alles van!
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur & Projectleider
Tessa is een heuse communicatiekoningin. Door haar liefde voor tekst is Tessa in staat om elke materie kort, beknopt en helder op papier te krijgen. Tijdens opnames zorgt ze ervoor dat ieder beeld klopt bij het verhaal dat verteld wordt en leidt ze ieder project in goede banen.
Marlijn Hochstenbach
Projectmanager
Marlijn is onze spin in het web. Van intakegesprek tot klantcontact, tot het opleveren van de video of animatie, Marlijn weet wat er speelt en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid gedurende het proces!
Rick Krooshoop
2D Animator & Motion designer
Rick is een 2D animator & motion designer in hart en nieren. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken. Wat er ook gemaakt moet worden, Rick krijgt het voor elkaar.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor
Thomas is onze cameraman en video editor. Door zijn scherpe oog en opgedane ervaring weet hij iedere opname mooi vast te leggen. Met zijn editing vaardigheden zorgt hij bij ieder project voor een mooi eindproduct.
Erik Schoonbeek
3D Animator & Sound engineer
Erik is met zijn scherpe blik en creativiteit een echte vakspecialist op het gebied van 3D. Van modelleren tot animeren, voor Erik is niks te gek. Daarnaast is Erik het muzikale wonder binnen ZoomWorks met zijn jaren ervaring in sound design, Erik zorgt voor de finishing touch!
Willemijn Haverkate
2D & 3D Animator
Willemijn is een 2D en 3D designer met een brede skillset voor bewegend beeld. Met haar kritische blik en perfectionisme stort zij zich volledig op elk project. Daar komen beslist mooie producties uit!
Simon van Raaij
3D Animator
Simon is een 3D animator met een brede skillset. Of het nu gaat om één animatie met strakke deadline of een groot project met meerdere animaties... hij houdt z'n hoofd koel. Door zijn sterke focus maakt hij van iedere productie weer een pareltje!
Chiel Pieters
3D animator
Chiel is een 3D animator met passie voor Storytelling en VFX. Met zijn scherpe oog voor detail en nuchtere denkwijze pakt hij dingen snel op en maakt het zich eigen. Wat het project ook is, Chiel maakt er altijd wat moois van!
Cedric Katalay
3D animator
Cedric is een gedreven 3D animator met oog voor detail. Wat voor soort productie het ook is, Cedric gaat altijd enthousiast aan de slag. Hij ziet iedere productie als een kans om weer iets nieuws te leren of zichzelf verder te ontwikkelen.
Wessel Storm
3D Animator & Gamedesigner
Wessel heeft een grote liefde voor games en alles wat daarbij hoort. 3D modelleren, animeren, programmeren... niets is te gek voor Wessel en hij duikt er helemaal in! Wanneer hij niet bezig is met games bouwen of spelen kun je hem vinden met een schetsboek in z'n hand.
Red Otter
3D animator & gamedesigner
Red heeft veel ervaring met gamedesign. UX design, UI design... voor Red dagelijkse termen! Daarnaast beschikt Red over een brede skillset op 3D gebied en is altijd op zoek naar nieuwe skills om te leren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...