x
x

Stuur mij een demo en meer info

Ons team

Hallo. Wij zijn ZoomWorks.

Koploper op het gebied van virtuele uitleg. We creëren 2D/3D animaties, virtual reality en interactieve video. Waarmee we materie en processen versimpelen voor zowel onze klanten als hun eindgebruikers.

Wij zijn ZoomWorks.

Willemijn Haverkate
2D & 3D Animator
Willemijn is een 2D en 3D designer met een brede skillset voor bewegend beeld. Met haar kritische blik en perfectionisme stort zij zich volledig op elk project. Daar komen beslist mooie producties uit!
Erik Schoonbeek
3D Animator & Sound engineer
Erik is met zijn scherpe blik en creativiteit een echte vakspecialist op het gebied van 3D. Van modelleren tot animeren, voor Erik is niks te gek. Daarnaast is Erik het muzikale wonder binnen ZoomWorks met zijn jaren ervaring in sound design, Erik zorgt voor de finishing touch!
Marlijn Hochstenbach
Projectmanager
Marlijn is onze spin in het web. Van intakegesprek tot klantcontact, tot het opleveren van de video of animatie, Marlijn weet wat er speelt en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid gedurende het proces!
Thomas Tank
3D-video marketeer
Thomas is mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business. Werkt graag aan het creëren van nieuwe en verdiepen van bestaande klantenrelaties. Studeerde Bedrijfskunde in Enschede, is beelddenker en heeft een passie voor ondernemen.
Tessa Mekers
Projectleider & Tekstschrijfster
Tessa is een heuse communicatiekoningin. Door haar liefde voor tekst is Tessa in staat om elke materie kort, beknopt en helder op papier te krijgen. Tijdens opnames zorgt ze ervoor dat ieder beeld klopt bij het verhaal dat verteld wordt en leidt ze ieder project in goede banen.
Stef Haarman
Commercieel projectmanager
Met een passie voor bewegend beeld en een aanstekelijk enthousiasme, brengt Stef de klant hun visie tot leven. Door samen met de klant te brainstormen, ideeën te vertalen naar impactvolle oplossingen en door vlekkeloze coördinatie van projecten. Met Stef is succes gegarandeerd!
Chiel Pieters
3D animator
Chiel is een 3D animator met passie voor Storytelling en VFX. Met zijn scherpe oog voor detail en nuchtere denkwijze pakt hij dingen snel op en maakt het zich eigen. Wat het project ook is, Chiel maakt er altijd wat moois van!
Niek Kuipers
Video strateeg & Eigenaar
Niek is business developer. Weet alles van video marketing en het verhelderen door middel van animaties, virtual reality en interactieve video. Is eindverantwoordelijk voor projectmanagement & strategie.
Simon van Raaij
3D Animator
Simon is een 3D animator met een brede skillset. Of het nu gaat om één animatie met strakke deadline of een groot project met meerdere animaties... hij houdt z'n hoofd koel. Door zijn sterke focus maakt hij van iedere productie weer een pareltje!
Rick Krooshoop
2D Animator & Motion designer
Rick is een 2D animator & motion designer in hart en nieren. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken. Wat er ook gemaakt moet worden, Rick krijgt het voor elkaar.
Cedric Katalay
3D animator
Cedric is een gedreven 3D animator met oog voor detail. Wat voor soort productie het ook is, Cedric gaat altijd enthousiast aan de slag. Hij ziet iedere productie als een kans om weer iets nieuws te leren of zichzelf verder te ontwikkelen.
Wessel Storm
3D Animator & Gamedesigner
Wessel heeft een grote liefde voor games en alles wat daarbij hoort. 3D modelleren, animeren, programmeren... niets is te gek voor Wessel en hij duikt er helemaal in! Wanneer hij niet bezig is met games bouwen of spelen kun je hem vinden met een schetsboek in z'n hand.
Red Otter
3D animator & gamedesigner
Red heeft veel ervaring met gamedesign. UX design, UI design... voor Red dagelijkse termen! Daarnaast beschikt Red over een brede skillset op 3D gebied en is altijd op zoek naar nieuwe skills om te leren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...