x

Ons team

Het team van specialisten

Het team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren?

Hallo! Wij zijn ZoomWorks.

Ervoor zorgen dat jouw video of animatie door video SEO goed gevonden wordt. Met interactieve video de kijker controle geven in wat hij ziet en direct actie kan ondernemen. Jouw kijker persoonlijk aanspreken met gepersonaliseerde video of animatie. De kijker een belevenis geven door VR 360 graden video of animatie. En zorgen dat de resultaten meetbaar zijn. Dat doen we.
 
We? Jep. ZoomWorks heeft alle disciplines zelf in huis en kan daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen. Een prettige persoonlijke samenwerking. Wij houden er van. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Daarom zijn onze beloftes aan jou. We zorgen dat je tevreden bent. We bieden competitieve prijzen. En we geven jouw marketing een stevige boost.
Niek Kuipers
Bedrijfskundige & Online Marketeer
Niek is mede-eigenaar en online marketeer B2B pur sang! Hij beschikt over een gedegen kennis van videomarketing als het gaat om de online positionering van elke bedrijfsvideo. Is verantwoordelijk voor new business, projectmanagement en productieplanning.
Thomas Tank
Bedrijfskundige & Creative Marketeer
Thomas is mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business. Werkt graag aan het creëren van nieuwe en verdiepen van bestaande klantenrelaties. Studeerde Bedrijfskunde in Enschede, is beelddenker en heeft een passie voor ondernemen.
Stef Haarman
Projectmanager, Regisseur & Interactive designer
Als projectmanager en regisseur is Stef een echte allrounder die met zijn veelzijdigheid en enthousiasme elke productie tot een goed einde brengt. Daarnaast is Stef ook de interactieve designer binnen ZoomWorks. Personalisatie en interactieve video: Stef weet er alles van!
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur & Projectleider
Tessa is een heuse communicatiekoningin. Door haar liefde voor tekst is Tessa in staat om elke materie kort, beknopt en helder op papier te krijgen. Tijdens opnames zorgt ze ervoor dat ieder beeld klopt bij het verhaal dat verteld wordt en leidt ze ieder project in goede banen.
Marlijn Hochstenbach
Projectmanager
Marlijn is onze spin in het web. Van intakegesprek tot klantcontact, tot het opleveren van de video of animatie, Marlijn weet wat er speelt en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid gedurende het proces!
Rick Krooshoop
2D Animator & Motion designer
Rick is een 2D animator & motion designer in hart en nieren. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken. Wat er ook gemaakt moet worden, Rick krijgt het voor elkaar.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor
Thomas is onze cameraman en video editor. Door zijn scherpe oog en opgedane ervaring weet hij iedere opname mooi vast te leggen. Met zijn editing vaardigheden zorgt hij bij ieder project voor een mooi eindproduct.
Erik Schoonbeek
3D Animator & Sound engineer
Erik is met zijn scherpe blik en creativiteit een echte vakspecialist op het gebied van 3D. Van modelleren tot animeren, voor Erik is niks te gek. Daarnaast is Erik het muzikale wonder binnen ZoomWorks met zijn jaren ervaring in sound design, Erik zorgt voor de finishing touch!
Willemijn Haverkate
2D & 3D Animator
Willemijn is een 2D en 3D designer met een brede skillset voor bewegend beeld. Met haar kritische blik en perfectionisme stort zij zich volledig op elk project. Daar komen beslist mooie producties uit!
BrandJan Soetendaal
3D Animator
BrandJan is onze held als het aankomt op technische 3D animaties. Van relatief eenvoudige constructies tot complexe installaties... met zijn technische inzicht weet hij ieder product te doorgronden en te vertalen naar heldere 3D producties.
Myrte van der Werff
Allround designer
Myrte is onze allround designer met een passie voor tekenen. Volledig gefocust zorgt ze ervoor dat ieder project tot het gewenste eindresultaat komt. Of het nu gaat om een 3D animatie of een ondertiteling... bij Myrte is het in de juiste handen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...