Ons team

Het team van specialisten

Het team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren?

Hallo! Wij zijn ZoomWorks.

Ervoor zorgen dat jouw video of animatie door video SEO goed gevonden wordt. Met interactieve video de kijker controle geven in wat hij ziet en direct actie kan ondernemen. Jouw kijker persoonlijk aanspreken met gepersonaliseerde video of animatie. De kijker een belevenis geven door VR 360 graden video of animatie. En zorgen dat de resultaten meetbaar zijn. Dat doen we.
We? Jep. ZoomWorks heeft alle disciplines zelf in huis en kan daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen. Een prettige persoonlijke samenwerking. Wij houden er van. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Daarom zijn onze beloftes aan jou. We zorgen dat je tevreden bent. We bieden competitieve prijzen. En we geven jouw marketing een stevige boost.

 

Niek Kuipers
Bedrijfskundige & Online Marketeer
Niek is mede-eigenaar en online marketeer B2B pur sang! Hij beschikt over een gedegen kennis van videomarketing als het gaat om de online positionering van elke bedrijfsvideo. Is verantwoordelijk voor new business, projectmanagement en productieplanning.
Thomas Tank
Bedrijfskundige & Creative Marketeer
Thomas is mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business. Werkt graag aan het creëren van nieuwe en verdiepen van bestaande klantenrelaties. Studeerde Bedrijfskunde in Enschede, is beelddenker en heeft een passie voor ondernemen.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager
Tessa is een heuse communicatiekoningin. Door haar liefde voor tekst is Tessa in staat om elke materie kort, beknopt en helder op papier te krijgen. Tijdens opnames zorgt ze ervoor dat ieder beeld klopt bij het verhaal dat verteld wordt en leidt ze ieder project in goede banen.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer
Rick is een 2D animator & motion designer in hart en nieren. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken. Wat er ook gemaakt moet worden, Rick krijgt het voor elkaar.
Stef Haarman
Video Editor & Marketeer
Stef is een echte allrounder die met zijn veelzijdigheid en enthousiasme elke videoproductie tot een goed einde brengt. Daarnaast focust Stef zich op de online marketing binnen ZoomWorks, van SEO/SEA tot interactieve video. Hij weet er alles van!
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor
Thomas is onze cameraman en video editor. Door zijn scherpe oog en opgedane ervaring weet hij iedere opname mooi vast te leggen. Met zijn editing vaardigheden zorgt hij bij ieder project voor een mooi eindproduct.
Erik Schoonbeek
3D Animator
Erik is met zijn kritische blik en precisie een echte vakspecialist op het gebied van 3D. Van modelleren tot animeren, Erik brengt elke productie tot een goed eind!
BrandJan Soetendaal
3D Animator
BrandJan is onze held als het aankomt op technische 3D animaties. Van relatief eenvoudige constructies tot complexe installaties... met zijn technisch inzicht weet hij ieder product te doorgronden en te vertalen naar heldere 3D producties.
Amber Pol
3D Stagiair
Amber is een 3D designer met een brede skillset en passie voor bewegend beeld. Met haar enthousiasme en oplettende blik stort zij zich volledig in elk project. Daar komen gegarandeerd mooie producties uit!
Evelien Scholten
Hoofd facilitaire zaken
Evelien is de grote kracht achter de schermen. Elke week zorgt ze er weer voor dat alle faciliteiten in optimale condities zijn. Het hele team leunt dagelijks op haar toegevoegde waarde.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...