Ons team

Het team van specialisten

Het team van digitale marketeers en audiovisuele specialisten. Vragen die we ons altijd stellen zijn: Hoe kunnen we jouw doelgroep bereiken? Waar is de kijker naar op zoek? Hoe kunnen we jouw idee of verhaal zo goed mogelijk presenteren?

Hallo! Wij zijn ZoomWorks.

Ervoor zorgen dat jouw video of animatie door video SEO goed gevonden wordt. Met interactieve video de kijker controle geven in wat hij ziet en direct actie kan ondernemen. Jouw kijker persoonlijk aanspreken met gepersonaliseerde video of animatie. De kijker een belevenis geven door VR 360 graden video of animatie. En zorgen dat de resultaten meetbaar zijn. Dat doen we.
 
We? Jep. ZoomWorks heeft alle disciplines zelf in huis en kan daardoor snel schakelen. Van cameramannen tot tekstschrijvers en van 3D specialisten tot digitale marketeers. Die laatste ontleden jouw verhaal tot de kern en bepalen de strategie. Waarna de audiovisuele specialisten de beste videomarketingtool bouwen. Een prettige persoonlijke samenwerking. Wij houden er van. Sterker nog. We zijn verslaafd aan klanttevredenheid. Daarom zijn onze beloftes aan jou. We zorgen dat je tevreden bent. We bieden competitieve prijzen. En we geven jouw marketing een stevige boost.

 

Niek Kuipers
Bedrijfskundige & Online Marketeer
Niek is mede-eigenaar en online marketeer B2B pur sang! Hij beschikt over een gedegen kennis van videomarketing als het gaat om de online positionering van elke bedrijfsvideo. Is verantwoordelijk voor new business, projectmanagement en productieplanning.
Thomas Tank
Bedrijfskundige & Creative Marketeer
Thomas is mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business. Werkt graag aan het creëren van nieuwe en verdiepen van bestaande klantenrelaties. Studeerde Bedrijfskunde in Enschede, is beelddenker en heeft een passie voor ondernemen.
Yoni Wentzel
3D animator & Motion designer
Yoni is onze held als het aankomt op 3D of 2D animatiewerk. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen. Mede door zijn creatieve geest en zijn humor maakt dit hem tot een ware vakspecialist.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer
Rick is een 2D animator & motion designer in hart en nieren. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken. Wat er ook gemaakt moet worden, Rick krijgt het voor elkaar.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor
Thomas is onze cameraman en video editor. Door zijn scherpe oog en opgedane ervaring weet hij iedere opname mooi vast te leggen. Met zijn editing vaardigheden zorgt hij bij ieder project voor een mooi eindproduct.
Daniëlle Dekker
Graphic & Interactive designer
Daniëlle is onze specialist als het aankomt op interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Flowcharts, keuzes, formulieren, data, analyses etc. Zij weet er alles van.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager
Tessa is een heuse communicatiekoningin. Door haar liefde voor tekst is Tessa in staat om elke materie kort, beknopt en helder op papier te krijgen. Tijdens opnames zorgt ze ervoor dat ieder beeld klopt bij het verhaal dat verteld wordt en leidt ieder project in goede banen.
Tamara Verheij
Communicatiespecialist
Tamara weet alles van het medialandschap. Ze is onze communicatiespecialist en houdt onze website en sociale kanalen actueel en relevant. Ook zorgt ze ervoor dat ons werk online goed vindbaar is.
Evelien Scholten
Hoofd facilitaire zaken
Evelien is de grote kracht achter de schermen. Elke week zorgt ze er weer voor dat alle faciliteiten in optimale condities zijn. Het hele team leunt dagelijks op haar toegevoegde waarde.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...