x
Thumbnail AB Mauri - ZoomWorks - JPG

AB Mauri // ZoomWorks

Geleverde dienst: Testimonial

AB Mauri kwam naar ons toe met de wens om drie video's te produceren voor een belangrijke beurs in Londen. Een video waarin hun corporate story verteld wordt, een testimonial video van hun internationale medewerkers én een video waarin ze hun expertise laten zien. In totaal moesten we negen mensen interviewen. En er logische, samenhangende video's van maken. Een hele uitdaging, maar natuurlijk uiteindelijk gelukt! En de video's waren een groot succes op de beurs.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

AB Mauri biedt bakkers over de gehele wereld een breed assortiment aan innovatieve producten van hoge kwaliteit. Samen met de bakker zoeken ze naar bakkerijoplossingen op maat, ontwikkelen ze nieuwe vaardigheden en zijn ze altijd op zoek naar nieuwe en betere ingrediënten. Door de passie voor het vak en de grondige kennis van gist en bakkerijgrondstoffen is AB Mauri “de kennis achter de kunst van het bakken”.

Prettig en professioneel

Zoomworks is een professioneel en prettig bedrijf om mee samen te werken. Zij proberen het dna van je onderneming te begrijpen voordat ze aan de slag gaan. Een absoluut pluspunt is de snelheid en de flexibiliteit waarmee Zoomworks inspeelt op veranderende omstandigheden. Maar het belangrijkste is natuurlijk het eindresultaat; wij zijn zeer tevreden over onze corporate video’s. Dit bedrijf is een echte aanrader dus!

Bekijk ook...

0:38

ITBB // ZoomWorks

Zet een wervingsvideo in om nieuw, jong talent aan te trekken op een laagdrempelige manier.

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

1:32

Vecos // ZoomWorks

Overtuigen door jouw klanten aan het woord te laten met een testimonial video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...