Thumbnail - ABS Autoherstel - ZoomWorks - JPG

ABS Totaal herstel // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

ABS Autoherstel vroeg ZoomWorks een animatie te maken waarin het proces en de rolverdeling binnen Totaalherstel duidelijk wordt. Totaalherstel is een werkwijze waarbij opdrachtgevers zeker weten dat elke aangeboden schade op een juiste en efficiënte manier gerepareerd wordt. Ongeacht welk merk, soort en grootte van de schade. Voor frontoffice medewerkers zijn er binnen dit proces andere dingen belangrijk dan voor werkplaatsmedewerkers. Aan ons de schone taak om dat uit te leggen in een 2D animatie.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

ABS Autoherstel is de grootste en best gekwalificeerde schadeherstelketen van Nederland. Door uniformiteit, transparantie én grip op processen te bieden anticiperen ze op de dynamische herstelmarkt. En op hun opdrachtgevers.

Een schot in de roos!

ZoomWorks wist ons verhaal op precies de juiste manier te vertalen naar tekst en beeld. Het proces verliep erg soepel en de eerste versie van de animatie was meteen een schot in de roos.

Wij vonden het een hele fijne samenwerking en kijken met veel plezier terug naar deze animatie.

Bekijk ook...

1:44

SHPV // ZoomWorks

Jouw systeem helder uitleggen in een 2D animatie.

2:29

BMN // ZoomWorks

Waardevolle data door interactiviteit én een veiligere werkomgeving.

0:55

Gemeente Utrecht // ZoomWorks

Door animatie het proces versimpeld en helder uitleggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...