x
Thumbnail - Portfolio - Aero - ZoomWorks - PNG

Aero Team Eindhoven // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Aero Team Eindhoven had de wens een animatie te laten ontwikkelen voor potentiële partners en investeerders. Ze zijn al geruime tijd bezig met mogelijkheden om de vliegwereld te verduurzamen, en wilden hun concept introduceren bij de kijker. Door middel van een korte, krachtige 2D animatie, met een speelse stijl.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Aero Team Eindhoven is een team studenten vanuit de TU Eindhoven, dat streeft naar het behalen van ambitieuze doelen. Ze beschikken over een breed aanbod aan kennis en verschillende disciplines. Ze zetten zich op dit moment onder andere in om de vliegwereld te verduurzamen.

ZoomWorks luisterde goed naar onze wensen en feedback. Hierdoor zijn we samen tot een eindresultaat gekomen waar we allemaal blij mee zijn en we in kunnen zetten op onze website.

Bekijk ook...

01:17

Avisi // ZoomWorks

Wek interesse van jouw kijkers voor jouw product of software door de mogelijkheden te visualiseren met een 2D animatie.

2:16

BIJ12 // ZoomWorks

Leg processen, werkwijzen of complexe onderwerpen op een heldere en begrijpbare manier uit met 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...