x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - Aerox - PNG

Aerox // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

Aerox kwam naar ZoomWorks toe en zei: wij willen een 3D animatie laten maken. Het doel? Hun Aerox-Injector promoten bij de doelgroep en op een heldere en grafisch aantrekkelijke wijze de USP's van hun product te presenteren. Het resultaat? Een frisse en heldere 3D animatie die goed aansluit bij de look & feel van de organisatie.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Aerox heeft al meer dan 30 jaar ervaring in geurbestrijding en een wereldwijd distributienetwerk. Begonnen als specialist in de ontwikkeling en productie van stoffilter en luchtwassers, maar inmiddels richten ze zich volledig op hun zelfontwikkelde Aerox-Injector.

Wauw, wat is de 3D animatie gaaf geworden! Samenwerken met ZoomWorks is ons erg goed bevallen. Een leuke club met een team dat weet wat ze doen!

Bekijk ook...

0:49

UTC // ZoomWorks

3D animatie inzetten om jouw klanten te informeren en jouw meerwaarde uit te leggen.

1:29

CircularOffice // ZoomWorks

De kijker inspireren door het visualiseren van de transitie.

1:47

BMN // ZoomWorks

Jouw werkwijze en ideeën op een unieke manier weergeven met behulp van 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...