x
Thumbnail - Portfolio - Aevitae - ZoomWorks - PNG

Aevitae // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Aevitae merkte dat hun nieuwe product genaamd 'Inzetbaar' niet altijd goed begrepen werd door de doelgroep. Hierdoor zochten ze naar een manier om deze op toegankelijke en heldere wijze uit te leggen aan de doelgroep. En wat werkt er beter dan een laagdrempelige 2D uitleganimatie? Net als eerdere producties leidde ook deze productie weer tot mooie reacties van kijkers!
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Aevitae is gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde verzekeringen voor werkgevers en werknemers. Bij Aevitae vinden ze dat verzekeren om ménsen gaat, niet om cijfers. Ze denken met je mee over verzekering, maar ook dingen zoals vitaliteit.

In de tweede helft van 2022 heeft Zoomworks een animatievideo gemaakt met uitleg over een van onze nieuwe producten. Wat een fijne samenwerking! De medewerkers van Zoomworks luisterden goed naar onze wens, reageerden snel, hadden aan een half woord genoeg en hielden gedurende het hele proces een vinger aan de pols om te zorgen dat alles zo soepel en snel mogelijk verliep. Dit is zeker niet onze laatste samenwerking geweest!

Bekijk ook...

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

2:16

BIJ12 // ZoomWorks

Leg processen, werkwijzen of complexe onderwerpen op een heldere en begrijpbare manier uit met behulp van een 2D animatie.

1:57

Gemeente Arnhem // ZoomWorks

Slimmer animeren door te bouwen op het succes van een bestaande animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...