x
Thumbnail - Aevitae - Portfolio - ZoomWorks - PNG

Aevitae // ZoomWorks

Geleverde dienst: Getekende animatie

Aevitae heeft een nieuwe filosofie: aandacht telt. Ze zochten naar een manier om deze visie op een leuke manier te verspreiden bij hun medewerkers. Al snel kwamen we uit op een tekenanimatie, vanwege het informele, persoonlijke en speelse karakter. Door in de nabewerking te spelen met effecten, met de achterliggende gedachte 'alles wat je aandacht geeft groeit', is er een fris en uniek eindresultaat uitgekomen.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Aevitae is gespecialiseerd in collectieve en geïndividualiseerde verzekeringen voor werkgevers en werknemers. Bij Aevitae vinden ze dat verzekeren om ménsen gaat, niet om cijfers. Ze denken met je mee over verzekering, maar ook dingen zoals vitaliteit.

Wauw!

Wij zijn erg blij met het resultaat! Ons management team, de teamleiders, medewerkers en directeuren… iedereen is enthousiast. ZoomWorks heeft onze boodschap goed weten te vangen in tekst en beeld, complimenten!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...