x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - Albemarle - ZoomWorks - PNG

Albemarle // ZoomWorks

Geleverde dienst: Veiligheidsanimatie

Albemarle had de wens een veiligheidsanimatie te laten ontwikkelen. Enerzijds om meer bewustwording omtrent veiligheid te creëren, anderzijds om zowel de SCAN-methode als het Energy Wheel eenduidig uit te leggen. De SCAN-methode is een internationaal bekende veiligheidsmethode (Survey, Consider, Act, Notify) en het Energy Wheel ondersteunt de Survey-stap. Het heeft tot een heldere veiligheidsanimatie in iconische stijl geleid.
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

Albemarle is een wereldwijd actief chemische organisatie en zijn marktleider in katalysatoren, lithium- en broomproducten. Deze wordne wereldwijd toegepast in belangrijke sectoren: van energie en communicatie tot transport en elektronica. Ook zijn ze een belangrijke schakel in het electrificeren van mobiliteit.

Animatie Veiligheid
ZoomWorks heeft voor ons een animatie gemaakt waarin een intern veiligheidsproces kort en bondig wordt uitgelegd. De ervaring en inzichten van ZoomWorks hebben mede geleid tot een zeer gewaardeerd eindresultaat. Zowel het eigen initiatief van ZoomWorks als de bereidheid om alle feedback tot het eind toe mee te nemen werden zeer gewaardeerd.

Bekijk ook...

2:31

EuroMouldings // ZoomWorks

Boost de veiligheid van je werknemers met een 2D animatie.

01:13

Döhler // ZoomWorks

Maak veiligheidsinstructies begrijpelijk voor iedereen en zo laagdrempelig mogelijk met een 2D veiligheidsanimatie

1:36

Leadax // ZoomWorks

3D inzetten om de werking van jouw product zichtbaar te maken en helder uit te leggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...