x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail Amcor - ZoomWorks - JPG

Amcor // ZoomWorks

Geleverde dienst: Bedrijfsfilm

Amcor wilde een video waarin de meerwaarde die ze hebben als organisatie en met hun product zichtbaar wordt. Wij vonden een bedrijfsfilm zeer geschikt voor dit doel, maar wilden het wel net iets anders dan anders maken. En wat deden we? Een bedrijfsfilm maken waarbij echte beelden gecombineerd worden met 3D karakters. Een combinatie die er uit springt en effectief is.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Amcor is een wereldwijde leider in het ontwikkelen en produceren van verantwoorde verpakkingen voor voedsel, drank, farmaceutische-, medische-, thuis- en persoonlijke zorg en andere producten. Daarnaast doen ze veel onderzoek naar innovatie, trends en duurzaamheid om hun klanten zo goed mogelijk te informeren over het soort verpakkingen.

Een team van creatievelingen!

Toen wij met het idee kwamen een bedrijfsfilm te laten maken hadden we niet kunnen bedenken dat het eindresultaat zo zou worden. ZoomWorks heeft dit top gedaan! Het is een team van creatieve mensen die ons verhaal op originele en leuke wijze heeft verpakt. Wij zijn heel tevreden met deze mooie bedrijfsfilm.

Bekijk ook...

1:06

Reinaerdt // ZoomWorks

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

00:30

CBR // ZoomWorks

Breng theorie en praktijk dichter bij elkaar door middel van 3D animaties die dicht bij de werkelijkheid liggen.

1:05

Vox Verkiezingen // ZoomWorks

Complexe processen, zoals het telproces tijdens de verkiezingen, op laagdrempelige wijze helder uitleggen met 3D animaties.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...