x
Thumbnail - Amcor Chauffeurs - ZoomWorks - JPG

Amcor // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D veiligheidsanimatie

Amcor had de wens om een veiligheidsanimatie te laten maken bij ZoomWorks. Het waarborgen van de veiligheid is namelijk een belangrijk onderdeel binnen het bedrijf. Belangrijk was dat de animatie voor de gehele doelgroep te begrijpen zou zijn: de medewerkers en bezoekers van Amcor. De medewerkers hebben verschillende nationaliteiten, waardoor taal een enorme barrière vormde. Hierdoor hebben we er voor gekozen om geen gesproken tekst of ondertiteling te gebruiken, maar iconen te gebruiken. En dat heeft gewerkt, want Amcor heeft zelfs een award met deze animatie gewonnen!
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Amcor is met 68 fabrieken in 21 landen marktleider én ’s werelds grootste producent van flexibele verpakkingen. Ze leveren onder andere aan de voedsel- en drankwaren markt, farmacie, de industrie, de persoonlijke verzorgingsmarkt en de medische markt.

Uitstekend meedenk team & goede uitvoering

ZoomWorks is een goed team, goed inlevingsvermogen en flexible aanpassingsvermogen aan de wens van de klant. Uitstekende uitvoering.

Bekijk ook...

2:31

EuroMouldings // ZoomWorks

Boost de veiligheid van je werknemers met een 2D animatie.

2:04

ZW // Interactieve veiligheidsvideo

Til jouw veiligheid naar een hoger niveau met een interactieve veiligheidsvideo.

8:45

DH // ZoomWorks

Met een interactieve veiligheidsvideo maak je jouw veiligheidsinstructies laagdrempelig, helder en aantoonbaar.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...