x

Arval // ZoomWorks

Geleverde dienst: Gepersonaliseerde video

Arval kwam naar ons toe met de vraag een interactieve, gepersonaliseerde video voor hun te produceren. Het doel? De doelgroep persoonlijke aandacht geven en zo de klanttevredenheid vergroten. En dat is gelukt, want statistieken liegen niet! Van alle mensen die de video per mail ontvangen bekijkt maar liefst 94% daadwerkelijk de video. Hiervan kijkt 98% de video van 2:20 minuut helemaal uit, waarvan 45% een actie onderneemt aan het eind. Een mooie conversie, al zeggen we zelf.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Arval is een leasemaatschappij actief in Nederland én wereldwijd. Hun klanten zijn voornamelijk grote en minder grote (inter)nationale ondernemingen en het MKB. Maar ze bieden ook private lease aan voor consumenten. Dankzij hun op maat gemaakte oplossingen bevorderen ze de mobiliteit van de werknemers en nemen ze alle risico’s van wagenparkbeheer uit handen.

Persoonlijk, kwaliteit, nuchter, prettig in de omgang

ZoomWorks is een prettige partij in de omgang. Nuchter en rustig en dat maakt het prettig schakelen. Het eindresultaat is kwalitatief goed en is naar verwachting. ZoomWorks denkt goed mee en doet er alles aan om mogelijk te maken wat de klant wil. Ook al lijken er soms beperkingen te zijn. Daarnaast is het contact persoonlijk wat vertrouwen geeft.

Bekijk ook...

0:54

Gemeente Amsterdam // ZoomWorks

Trigger jouw doelgroep en zet aan tot actie met een gepersonaliseerde video.

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

0:52

ZW // Gepersonaliseerde kerstanimatie

Een kerstanimatie speciaal voor jou.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...