Thumbnail - Audax - Portfolio - ZoomWorks - JPG

Audax // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve veiligheidsvideo

Audax kwam naar ons toe met de wens hun veiligheidsinstructies te verwerken in een video. ZoomWorks heeft alle informatie concreet en behapbaar gemaakt, zodat deze voor iedere werknemer begrijpbaar is. Deze kennis wordt aan het eind van de video getoetst, zodat we met overtuiging kunnen zeggen dat de kijker de informatie heeft onthouden én begrepen.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Audax is al bijna 75 jaar dienstbaar aan uitgevers en helpt fabrikanten, groothandels en importeurs van alledaagse artikelen met research, logistiek en distributie. Dagelijks leveren ze aan eigen winkelpunten zoals AKO, The Readshop, Schiphol en treinstations, franchisewinkels en buurt- en distributiepunten.

Helder en duidelijk!

ZoomWorks weet informatie op een heldere en duidelijke manier over te brengen in een video. En dat niet alleen, ze denken ook met je mee en gaan op zoek naar mogelijkheden en oplossingen. Met deze video kunnen we nu goed testen of iemand onze veiligheidsinstructies écht snapt. Een fijne partij!

Bekijk ook...

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

5:32

Poonawalla // ZoomWorks

Interactieve video als juridisch bewijsmateriaal voor jouw veiligheidsverplichtingen.

2:29

BMN // ZoomWorks

Waardevolle data door interactiviteit én een veiligere werkomgeving.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...