x
Thumbnail - Portfolio - Avisi - ZoomWorks - PNG

Avisi // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Avisi kwam naar ons toe met de wens een animatie te maken over Numbered Headings. Het doel? Interesse opwekken bij gebruikers van Confluence en Atlassian Solutions partners om de extensie Number Headings te installeren. Dit heeft geresulteerd in een korte video waarbij kort een aantal opties van de Numbered Headings extensie worden uitgelicht.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Avisi helpt bedrijven duurzame transities te maken met behulp van digitalisering. Hun oplossingen maken een waardevolle impact op de maatschappij. Door passie voor het vak en high performance teams zijn ze in staat te blijven innoveren om te excelleren.

We hadden een strakke deadline, maar konden snel schakelen met ZoomWorks. Dat was erg fijn en we zijn tevreden met het eindresultaat!

Bekijk ook...

01:45

IT Local // ZoomWorks

Stap je over naar nieuwe software of een nieuw systeem? Maak jouw kijkers wegwijs met een heldere uitleganimatie.

1:30

Brandex // ZoomWorks

Laat op een speelse manier zien hoe jij jouw klanten ontzorgt, met behulp van een 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...