Thumbnail - Portfolio - AZ Hollink - Moodfilm - JPG

AZ Hollink // ZoomWorks

Geleverde dienst: Moodfilm

AZ Hollink wilde niet vertellen aan hun doelgroep wie ze zijn en waar ze voor staan... ze wilden het laten zien! De kijker laten voelen waar ze voor staan. De beelden voor zich laten spreken, ondersteund door spannende audio met hier en daar een zin. Hierdoor ontstaat er een krachtige mix van beeld, tekst en geluid. Het heeft geleidt tot een unieke moodfilm.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

AZ Hollink Group is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale specialist op het gebied van aandrijftechnieken, zoals koppelingen, glijlagers en tandwielkasten. Ze streven continu naar verbetering en proberen de beste merken aan te trekken om hun klanten in de beste producten te kunnen voorzien.

Een fijne partij om mee samen te werken.

We hebben al meerdere producties met ZoomWorks gemaakt en iedere keer zijn we weer blij met het eindresultaat. Erg knap hoe ze met weinig woorden en beeld toch een sterk verhaal neer kunnen zetten. Weer een geslaagde productie!

Bekijk ook...

1:19

HYDAC // ZoomWorks

In vogelvlucht jouw productie in beeld brengen.

KWS // ZoomWorks

Presenteer jouw nieuwe product, programma of USP's op een inspirerende manier met een promotievideo.

1:25

Pulastic // ZoomWorks

Met een teaser jouw product presenteren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...