x
Thumbnail - Portfolio - AZ Hollink - ZoomWorks - PNG

AZ Hollink // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

AZ Hollink wilde een promotievideo laten maken bij ZoomWorks, gericht op chemische-, staal-, grove en zware industrieën. Met behulp van een promotievideo wilden ze de meerwaarde van de ABB - Baldor Raptor koppeling duidelijk maken aan de kijker. Het uiteindelijke doel? Hun doelgroep enthousiasmeren en aan te zetten tot aankoop en zo meer orders te genereren.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

AZ Hollink Group is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale specialist op het gebied van aandrijftechnieken, zoals koppelingen, glijlagers en tandwielkasten. Ze streven continu naar verbetering en proberen de beste merken aan te trekken om hun klanten in de beste producten te kunnen voorzien.

Betrouwbaar en doelgericht.

ZoomWorks is een betrouwbare partij die weten wat ze doen. Gedurende het ontwikkelproces zijn ze nooit het doel van de video uit het oog verloren. En dat heeft geresulteerd in een krachtige en doeltreffende video.

Bekijk ook...

1:29

Burgerhout // ZoomWorks

USP's inzichtelijk maken op een heldere manier dankzij een combinatie van echte beelden en animatie.

1:25

HYDAC // ZoomWorks

Met een promotiefilm de kracht en USP's van jouw product presenteren.

1:25

ITBB // ZoomWorks

Laat jezelf en jouw merk zien en trek klanten en personeel aan met een pakkende, eigenzinnige branding video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...