x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - AZ Hollink - Portfolio - ZoomWorks - PNG

AZ Hollink // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

AZ Hollink wilde hun product de Raptor presenteren met behulp van 3D modellen. Uiteindelijk hebben we besloten een combinatie te maken van videobeelden en 3D modellen, om een sfeer neer te zetten en vervolgens het product en de USP's ervan duidelijk te maken.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

AZ Hollink Group is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale specialist op het gebied van aandrijftechnieken, zoals koppelingen, glijlagers en tandwielkasten. Ze streven continu naar verbetering en proberen de beste merken aan te trekken om hun klanten in de beste producten te kunnen voorzien.

Erg tevreden met de samenwerking

De 3D-ers van ZoomWorks hebben ons product mooi uit weten te lichten en de samenwerking verliep erg prettig.

Bekijk ook...

1:18

Aerox // ZoomWorks

Op grafisch aantrekkelijke wijze met een 3D animatie jouw product en bijbehorende USP's presenteren.

0:49

UTC // ZoomWorks

3D animatie inzetten om jouw klanten te informeren en jouw meerwaarde uit te leggen.

02:11

BE-Combi // ZoomWorks

Laat de werking van jouw product op heldere wijze zien met 3D animatie, waarbij je ieder aspect in details kunt laten zien.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...