x
Thumbnail - AZ Hollink - ZoomWorks - JPG

AZ Hollink // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

AZ Hollink had de wens om ZoomWorks een promotievideo te laten maken, gericht op OEM en industrieën waar aandrijftechnieken aanwezig zijn. In de promotievideo moet inzichtelijk worden welke meerwaarde de oplossingen van Renk bieden en de toegevoegde waarde van AZ Hollink. Het concrete doel? De kijker en doelgroep enthousiasmeren en aanzetten tot aankoop en zo meer orders genereren.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

AZ Hollink Group is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationale specialist op het gebied van aandrijftechnieken. AZ Hollink is sinds 1998 leverancier van de industriële productlijn van RENK. RENK produceert producten waarvan de kwaliteit, precisie en betrouwbaarheid van het aller hoogste niveau zijn.

Betrouwbaar en doelgericht.

ZoomWorks is een betrouwbare partij die weten wat ze doen. Gedurende het ontwikkelproces zijn ze nooit het doel van de video uit het oog verloren.

En dat heeft geresulteerd in een krachtige en doeltreffende video.

Bekijk ook...

1:25

HYDAC // ZoomWorks

Met een promotiefilm de kracht en USP's van jouw product presenteren.

KWS // ZoomWorks

Presenteer jouw nieuwe product, programma of USP's op een inspirerende manier met een promotievideo.

0:41

Vecos // ZoomWorks

Laat de werking van jouw product zien met video en animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...