x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - AZ Hollink - ZoomWorks - PNG

AZ Hollink // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

AZ Hollink had de wens een pakkende video te laten maken om zichzelf te herpositioneren in het werkveld dat constant verandert. AZ Hollink beweegt met deze veranderingen mee en dat wilden ze communiceren naar de buitenwereld. Dit heeft geleid tot een 3D moodfilm die draait om sfeer, statements en meebewegen.
Erik Schoonbeek
3D animator & Sound engineer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

AZ Hollink Group is uitgegroeid tot een internationale specialist op het gebied van aandrijftechnieken, zoals koppelingen, glijlagers en tandwielkasten. Ze streven continu naar verbetering en proberen de beste merken aan te trekken om hun klanten in de beste producten te kunnen voorzien.

Een fijne partij om mee samen te werken.

We hebben al meerdere producties met ZoomWorks gemaakt en iedere keer zijn we weer blij met het eindresultaat. Erg knap hoe ze met weinig woorden en beeld toch een sterk verhaal neer kunnen zetten. Weer een geslaagde productie!

Bekijk ook...

1:23

M&G Group // ZoomWorks

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie. Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video.

1:29

CircularOffice // ZoomWorks

De kijker inspireren door het visualiseren van de transitie.

1:54

Mastocytose // ZoomWorks

Leg complexe zaken op simpele en heldere wijze uit met behulp van een speelse 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...