x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - BE-Combi - ZoomWorks - PNG

BE-Combi // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

BE-Combi wilde hun nieuwe remsysteem, het Intelligent Breaking System, op visuele wijze presenteren. Op zo'n manier dat ze het niet alleen konden gebruiken voor promotie, maar ook als uitlegvideo over hoe hun systeem nou werkt en waarin het onderscheidend is. Door dit in een 3D animatie te gieten konden we alle mogelijke hoeken van het voertuig en de bekabeling zichtbaar maken.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

BE-Combi heeft zich gespecialiseerd in het vergroten van laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het B- en BE-rijbewijs. Hierdoor leveren ze innovatieve transportoplossingen voor het distributie segment. Innovatie, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van hun producten.

Een specialistische partij met veel kennis

ZoomWorks levert mooie producties. De 2D en 3D animators weten onze systemen op de juiste manier vorm te geven en uit te leggen. Nu hoeven we niet meer uit te leggen wat we doen, maar kunnen we het laten zien!

Bekijk ook...

1:23

M&G Group // ZoomWorks

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie. Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video.

2:51

HEEL // ZoomWorks

Laat op creatieve en aantrekkelijke wijze jouw werkwijze en meer waarde zien met een 3D animatie.

0:49

UTC // ZoomWorks

3D animatie inzetten om jouw klanten te informeren en jouw meerwaarde uit te leggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...