x
Thumbnail Be-Combi - ZoomWorks - JPG

BE Combi // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

BE Combi kwam naar ons toe met de wens om een 2D animatie te laten maken. Het doel? De doelgroep duidelijk maken wat BE Combi nou eigenlijk doet en aanbiedt. De samenwerking en het eindproduct beviel ze zo goed dat ze terugkwamen met de wens voor een 3D animatie. Deze moest de stappen voor het koppelen en ontkoppelen van hun systeem uitleggen, zodat monteurs dit zelf kunnen doen met behulp van de 3D animatie. Het koppelen en ontkoppelen hebben we voor de duidelijkheid uiteindelijk opgesplitst in twee verschillende video's.
Yoni Wentzel
3D animator & Motion designer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

BE-Combi heeft zich gespecialiseerd in het vergroten van laadvermogen en laadcapaciteit van lichte bedrijfswagens voor het B- en BE-rijbewijs. Hierdoor leveren ze innovatieve transportoplossingen voor het distributie segment.
Innovatie, kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van hun producten.

Een specialistische partij met veel kennis

ZoomWorks levert mooie producties. De 2D en 3D animators weten onze systemen op de juiste manier vorm te geven en uit te leggen. Nu hoeven we niet meer uit te leggen wat we doen, maar kunnen we het laten zien!

Bekijk ook...

Quooker // ZoomWorks

Maak het je doelgroep gemakkelijk en zorg daarnaast altijd voor de juiste videocontent met interactieve video.

4:25

Oxycom // ZoomWorks

Instrueer door vanuit een krachtige videohandleiding alle instructies helder te communiceren.

1:43

Isolatienoord // ZoomWorks

Maak werkprocessen en instructies inzichtelijk en laagdrempelig met een 3D video handleiding.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...