x
Thumbnail - Portfolio - BIJ12 - ZoomWorks - PNG

BIJ12 // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

BIJ12 had behoefte aan een animatie die het proces rondom de gebiedsgerichte aanpak van stikstof visueel maakt en helder uitlegt. Met daarnaast ook een bijbehorende infographic. Doordat ZoomWorks al eerder animaties en infographics voor BIJ12 heeft gemaakt rondom het onderwerp stikstof, konden we herkenbare beeldtaal en visuele kenmerken terug laten komen in deze animatie.  
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

BIJ12 is de uitvoeringsorganisatie voor de 12 provincies en brengt kennis en informatie bijeen over het landelijk gebied en de fysieke leefomgeving in Nederland. BIJ12 ondersteunt provincies bij hun werk op het gebied van natuur en informatiesystemen en zorgt o.a. voor uniformiteit in informatievoorziening.

Fijne, professionele samenwerking met een super resultaat
ZoomWorks heeft voor ons een animatie ontworpen over de gebiedsgerichte aanpak. Ze zijn er goed in geslaagd om dit proces helder uit te leggen, in woord en beeld. Het contact met ZoomWorks was altijd prettig: ze zijn behulpzaam, denken constructief mee, werken vlot en netjes. Precies wat we nodig hadden!

Bekijk ook...

01:33

Zuiderzeeland // ZoomWorks

Maak informatie voor iedere toegankelijk en begrijpbaar met een korte, krachtige 2D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...