x
x

Stuur mij een demo en meer info

BIJ12 - Portfolio - ZoomWorks - PNG

BIJ12 // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Één van de onderwerpen waar uitvoeringsorganisatie BIJ12 mee te maken heeft is het stikstofdossier, bestaande uit verschillende thema's. ZoomWorks helpt BIJ12 deze thema's visueel en begrijpelijk uit te leggen, op een uniforme manier. Centraal staat deze 2D animatie waarin op laagdrempelige manier het stikstofprobleem wordt uitgelegd. Daarnaast ontwikkelen we samen met BIJ12 verschillende infographics, waarbij we dieper ingaan op de materie.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

BIJ12 is de uitvoeringsorganisatie voor de 12 provincies en brengt kennis en informatie bijeen over het landelijk gebied en de fysieke leefomgeving in Nederland. BIJ12 ondersteunt provincies bij hun werk op het gebied van natuur en informatiesystemen en zorgt o.a. voor uniformiteit in informatievoorziening.

Erg knap hoe ZoomWorks van een complex onderwerp als stikstof, waar ze eerst helemaal niks van af wisten, uiteindelijk een heldere, begrijpbare animatie hebben gemaakt. Complimenten voor de fijne samenwerking!

Bekijk ook...

1:04

Leadax // ZoomWorks

2D animatie inzetten als krachtige presentatie tool voor een belangrijke beurs

1:56

SUEZ België // ZoomWorks

Laat jouw product of tools zien met een animatie.

0:59

Aero Team Eindhoven // ZoomWorks

Introduceer jouw concept, idee of product door middel van een korte maar krachtige 2D animatie

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...