x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - BMN Veiligheidsvideo Handschoenen - ZoomWorks - JPG

BMN // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve veiligheidsvideo

BMN Bouwmaterialen kwam naar ons toe met de wens om twee veiligheidsvideo's te maken in het kader van hun veiligheidscampagne. De thema's? De heftruck en handschoenen. BMN merkte dat alleen maar zenden voor wat betreft de veiligheidscampagne niet effectief was. Daarom kwamen wij met het idee om de video's interactief te maken. Door interactiviteit blijft de kijker alert en ontstaat er waardevolle data voor BMN. Ze kunnen zien wie de video's heeft bekeken, hoe de vragen zijn beantwoord en bijvoorbeeld lezen wat medewerkers invullen als reden waarom ze niet altijd handschoenen dragen.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

BMN Bouwmaterialen is met 81 vestigingen dé marktleider van Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren zij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Alles wat BMN doet is afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten.

Creatief, professioneel, snel èn persoonlijk! We komen niet voor niets steeds weer terug.

ZoomWorks is een fijne partij om mee samen te werken. We hebben al meerdere projecten met hen uitgevoerd, van video tot animatie, en iedere keer naar tevredenheid. Het team is creatief, flexibel en enthousiast. Er wordt snel en efficiënt geschakeld met ons als klant en bovenal is de benadering persoonlijk, een groot pluspunt. We hebben inmiddels aan een half woord genoeg en dat is heel fijn werken. Op naar het volgende project!

Bekijk ook...

8:45

DH // ZoomWorks

Met een interactieve veiligheidsvideo maak je jouw veiligheidsinstructies laagdrempelig, helder en aantoonbaar.

6:04

Jansen Recycling // ZoomWorks

Wijs jouw medewerkers en bezoekers op de veiligheidsregels met een heldere veiligheidsvideo.

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...