Thumbnail BMN -Bouwmaterialen - ZoomWorks - JPG

BMN // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve uitnodigingsvideo

BMN Bouwmaterialen organiseert regelmatig trainingen met als doel: klantbinding. Dit doel wilden ze een extra boost geven met behulp van videomarketing. En daarvoor hebben ze ons ingeschakeld. Tijdens het intakegesprek ontstond het idee om videomarketing op twee manieren in te zetten. Een interactieve video met als doel de conversie op de uitnodiging voor de trainingsdag te verhogen; en een aantal instructievideo’s van de vier leverancierstrainingen voor opvolging en maximaal rendement van de trainingen
Daniëlle Dekker
Designer interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Ze weet alles van flowcharts, keuzes, formulieren, data, analyses etc.

BMN Bouwmaterialen is met 81 vestigingen dé marktleider van Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren zij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Alles wat BMN doet is afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten.

Betrouwbare partij en een leuk team.

Als wij een videoproductie willen maken bellen we ZoomWorks. Je weet dan dat de communicatie fijn verloopt, de opnamedagen leuk worden en dat er een goed eindproduct wordt geleverd!

Bekijk ook...

4:15

Pulastic // ZoomWorks

De kijker de controle geven dankzij interactieve video.

2:22

Arval // ZoomWorks

Een gepersonaliseerde video als welkomstpakket. Dat was een mooie uitdaging!

0:55

Gemeente Utrecht // ZoomWorks

Door animatie het proces versimpeld en helder uitleggen.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...