x
x

Stuur mij een demo en meer info

BMN Bouwmaterialen Connect Animatie

BMN Bouwmaterialen // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

BMN Bouwmaterialen is hard bezig geweest met een aantal nieuwe, digitale tools. Één daarvan is de BMN Connect app. En om uit te leggen wat deze app doet en waarom je deze app zou moeten gebruiken hebben ze aan ons gevraagd om een animatie te maken. Deze animatie richt zich op herkenbare, praktische situaties en het helder uitleggen van de voordelen van de Connect app.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

BMN Bouwmaterialen is met 81 vestigingen dé marktleider van Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren zij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Alles wat BMN doet is afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten.

Een ervaren partner

ZoomWorks is een ervaren partner voor animaties en videoproducties. En dat merk je. Wij komen met een verhaal en zij zien gelijk allerlei beelden voor zich. Het is ook fijn om te zien dat opmerkingen goed worden opgepakt en verwerkt. Zo kom je samen tot een mooi eindresultaat!

Bekijk ook...

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

1:52

BIJ12 // ZoomWorks

Een 2D animatie is de perfecte manier om complexe materie op een simpele en heldere manier uit te leggen.

5:57

NIOZ // ZoomWorks

Geef de veiligheid binnen jouw bedrijf een flinke boost met behulp van een modulaire veiligheidsanimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...