x
Thumbnail - BMN Bouwbewust - 3D - Portfolio - ZoomWorks - PNG

BMN // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

BMN is continu bezig zichzelf te ontwikkelen. Zo ook op het gebied van duurzaamheid, onder de naam Bouwbewust. Om deze circulaire manier van werken uit te leggen en te promoten wilden zij graag een animatie laten maken. En stonden open voor een nieuwe smaak. Wij zagen leuke mogelijkheden met een isometrische 3D stijl en dat bleek een schot in de roos. Het resultaat? Een unieke 3D animatie die op speelse wijze het concept van bouwbewust uitlegt.
Yoni Wentzel
3D animator & Motion designer. Hij is creatief en veelzijdig in het uitzetten van geanimeerde verhaallijnen.

BMN Bouwmaterialen is met 81 vestigingen dé marktleider van Nederland. Vanuit de vier beloftes: beste service, juiste voorraad, flexibele logistiek en vakkundig advies leveren zij dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Alles wat BMN doet is afgestemd op het gehele bouwproces; van ontwerp tot en met het just-in-time leveren van de producten.

Een creatieve, professionele en persoonlijke club!

Het team van ZoomWorks is heel fijn om mee samen te werken. Creatief, enthousiast en denken altijd met je mee. Toen ze ons deze 3D stijl lieten zien waren we meteen erg enthousiast. Het snelle schakelen met ons als klant en de persoonlijke benadering zijn grote pluspunten. We hebben al meerdere projecten met ZoomWorks uitgevoerd, van video tot animatie, en elke keer zijn we zeer tevreden!

Bekijk ook...

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

1:29

CircularOffice // ZoomWorks

De kijker inspireren door het visualiseren van de transitie.

02:25

Coulisse // ZoomWorks

Instructies glashelder uitleggen dankzij 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...