x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - Brandex - ZoomWorks - PNG

Brandex // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

Brandex kwam naar ons toe met de vraag om hun unieke werkwijze bij het brandwerend maken van vastgoedpanden te vertalen naar een animatie. Leuk, speels én duidelijk, dat waren de wensen. Gericht op woningbouwcoöperaties en beleggers in vastgoedpanden. Dit heeft geleid tot een 2D lijnanimatie van simplistisch karakter, waardoor de kijker zich gemakkelijk kan focussen op de kern van het verhaal.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Brandex is een totaalpartner op het gebied van brandveiligheidsadvies, brandcompartimentering, het plaatsen van brandbeveiligingsinstallaties en het beschermen van draagconstructies. Ze ontzorgen hun klanten in het gehele proces en werken samen met woningcorporaties, zorginstellingen, vastgoed partijen, overheidsinstanties, aannemers en installateurs.

Het was plezierig samen werken met Tessa en Stef van Zoomworks. Alles werd snel opgepakt en nieuwe ideeën werden gelijk verwerkt. Brandex heeft nu een hele gave animatie film, waar we trots op zijn. – Brandex Nederland B.V.

Bekijk ook...

1:04

Leadax // ZoomWorks

2D animatie inzetten als krachtige presentatie tool voor een belangrijke beurs

1:52

BIJ12 // ZoomWorks

Een 2D animatie is de perfecte manier om complexe materie op een simpele en heldere manier uit te leggen.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen met een uitleganimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...