x
Thumbnail - Portfolio - Arno Bremer - V2

Bremer Media & Events // ZoomWorks

Geleverde dienst: 360 graden video

Bremer Media & Events organiseerde een event voor de opening van het Theemswegtracé, een traject waar alleen goederentreinen rijden. Zij wilden de bezoekers van het evenement laten ervaren hoe het traject eruit ziet. Een mooie uitdaging die ZoomWorks graag aanging! Het resultaat? Een unieke beleving in de vorm van een 360 graden video, in samenwerking met Bremer Media & Events en Volkerrail.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Bremer Media & Events is een full-service evenementen en multimedia organisatie. Ze zijn sinds 1991 actief en hebbe neen vooraanstaande positie in de branche verworven. Bij hun professionele werkwijze staan kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit voorop.

Het was een prettige samenwerking met een mooi eindresultaat! Het event waarbij de bezoeker de video konden bekijken door een VR-bril met een grote groep tegelijk was een succes en we hebben mooie reacties gekregen!

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...