x
Thumbnail - Portfolio - Burgerhout - EasySafe - PNG

Burgerhout // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D instructievideo

Burgerhout is onderdeel van de M&G Group, al jaren een vaste klant van ons. Ze wilden graag een 3D animatie waarin hun nieuwe product wordt gepresenteerd: de Vent-Alu Rotor PP. Deze 3D animatie is uiteindelijk in verschillende talen uitgebracht, iets wat met animatie snel te realiseren is.
Niek Kuipers
Mede-eigenaar & online videomarketeer. Gek op verhalen, conversie en klanttevredenheid.

Burgerhout richt zich al ruim 150 jaar op het ontwikkelen en optimaliseren van krachtige, innovatieve rookgasafvoer- en luchtdistributie oplossingen. Hierdoor hebben ze veel kennis en ervaring op het gebied van kwaliteit, veiligheid en installatiegemak.

ZoomWorks is creatief, flexibel en erg klantgericht

Als één van onze belangrijke partners op het gebied van animaties en videomarketing zijn wij erg tevreden over de samenwerking. ZoomWorks komt met creatieve ideeën en maakt optimaal gebruik van alle technieken om het perfecte beeld te creëren.

Bekijk ook...

1:18

Aerox // ZoomWorks

Op grafisch aantrekkelijke wijze met een 3D animatie jouw product en bijbehorende USP's presenteren.

06:17

Quooker // ZoomWorks

Leg installatieprocessen op een heldere manier uit met behulp van een 3D animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...