x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - Burgerhout - DDA- ZoomWorks - PNG

Burgerhout // ZoomWorks

Geleverde dienst: Promotievideo

Burgerhout heeft een nieuw product: de Delta-Discovery Air. Wat zo uniek is aan dit product? Dat wilden ze graag uitleggen met behulp van een promotievideo. Na een goede brainstormsessie kwam het idee van real footage gecombineerd met animatie naar voren. In verschillende talen, waaronder het mooie Frans.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

Burgerhout is onderdeel van de internationale M&G Group, marktleider op het gebied van de ontwikkeling en fabricage van oplossingen voor rookgasafvoer en ventilatie. Met duurzaamheid en bescherming voor het milieu hoog in het vaandel en een garantie voor betrouwbare en veilige producten.

ZoomWorks is creatief, flexibel en erg klantgericht

Als één van onze belangrijke partners op het gebied van video, animatie en videomarketing zijn wij erg tevreden over de samenwerking. ZoomWorks komt met creatieve ideeën en maakt optimaal gebruik van alle technieken om het perfecte beeld te creëren.

Bekijk ook...

1:23

M&G Group // ZoomWorks

De M&G Group heeft een nieuwe missie en visie. Aan ons was de opdracht deze te vertalen naar video.

1:29

CircularOffice // ZoomWorks

De kijker inspireren door het visualiseren van de transitie.

4:29

Gimeg // ZoomWorks

Verhelder installatieprocessen door heldere 3D gebruikershandleidingen te laten maken.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...