x
x

Stuur mij een demo en meer info

Geleverde dienst: 3D animatie

CircularOffice heeft een nieuw platform dat de doelgroep activeert en inspireert voor een circulaire economie op kantoren. Aan ons de vraag om een 2D animatie te maken waarin de doelgroep overspoeld wordt met informatie en de video meteen nog een keer wil zien. Tijdens de brainstormsessie bleken echte videobeelden, 3D animatie of een combinatie van stijlen meer geschikte mediums om hun verhaal te vertellen. Dit heeft geleid tot een combinatie van een 3D white label office uitstraling, gecombineerd met informatieve, snelle 2D animaties.
Portfolio: 3D animatie

Een meedenkende, betrouwbare partij

De samenwerking met ZoomWorks is ons erg goed bevallen. Ze denken enorm met je mee, weten precies wat er nodig is om jouw verhaal en boodschap over te brengen en durven ook tegen je in te gaan waar nodig. Alles met het oog op een zo goed mogelijk eindproduct. En dat hebben ze geleverd!

CircularOffice zet zich in om de transitie naar de circulaire economie op kantoren te bevorderen. In circulaire kantoren bestaat afval niet meer en behouden grondstoffen ook na gebruik hun waarde. Oftewel: het kantoor als grondstoffendepot.

01:52

M&G Group // ZoomWorks

Jouw nieuwe visie en identiteit op unieke wijze presenteren met een promotievideo die aansluit bij jouw visuele identiteit.

2:51

HEEL // ZoomWorks

Laat op creatieve en aantrekkelijke wijze jouw werkwijze en meer waarde zien met een 3D animatie.

0:49

UTC // ZoomWorks

3D animatie inzetten om jouw klanten te informeren en jouw meerwaarde uit te leggen.