x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - Coulisse - ZoomWorks - PNG

Coulisse // ZoomWorks

Geleverde dienst: 3D animatie

Coulisse had de wens om een aantal instructieanimaties te laten maken en benaderde ZoomWorks. In deze animaties wilden ze de kijker inzichtelijk maken hoe het installeren, programmeren en bedienen van verschilllende rollerblinders in z'n werk gaat. De doelgroep? Dealers, installateurs en consumenten. Om de verschillende stappen en handelingen zo duidelijk mogelijk uit te leggen en elementen herkenbaar te houden hebben we voor 3D gekozen, en verschillende 3D animaties gemaakt.
Willemijn Haverkate

Sinds 1992 is Coulisse uitgegroeid tot een wereldwijd toonaangevende toeleverancier van raambekleding. Het assortiment omvat systemen, stoffen en materialen. Coulisse staat wereldwijd bekend om zijn producten die modulair zijn opgebouwd, strak van design en speciaal ontwikkeld voor eenvoudige assemblage, installatie en gebruiksgemak.

Betrouwbare makers van top animaties

Duidelijk werkproces, heldere communicatie, hoge betrokkenheid en kwaliteit.

Bekijk ook...

06:17

Quooker // ZoomWorks

Leg installatieprocessen op een heldere manier uit met behulp van een 3D animatie.

2:47

BE Combi // ZoomWorks

Breng je handleiding tot leven met behulp van 3D animatie.

01:59

Burgerhout // ZoomWorks

Laat zien hoe je jouw product installeert met een 3D animatie die het proces in heldere stappen uitlegt.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...