x
x

Stuur mij een demo en meer info

Thumbnail - Portfolio - De Passerel - ZoomWorks - PNG

De Passerel // ZoomWorks

Geleverde dienst: 360 graden video

De Passerel had de wens een video te laten maken die laat zien hoe een locatie van binnen eruitziet. Na een succesvolle pilot van de locatie in Twello wilden ze ook voor drie andere locaties een VR video laten ontwikkelen. Cliënten komen naar het hoofdkantoor, krijgen een VR bril op en zien vervolgens hoe de desbetreffende locatie eruit ziet.  
Stef Haarman
Interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Daar weet Stef alles van en hier helpt hij je graag bij!

De Passerel begeleidt al bijna 25 jaar mensen met een licht verstandelijke beperking tot mensen met een ernstig meervoudige beperking. Van uiteenlopende leeftijden en met verschillende behoeften. Ze werken nauw samen met de familie van cliënten en zijn actief binnen de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst.

Als zorgorganisatie hebben wij gevraagd aan ZoomWorks te ondersteunen bij het ontwikkelen van een virtuele rondleiding dmv gebruik VR-bril van onze locaties. Het resultaat is goed gelukt en onze toekomstige cliënten krijgen zo een heel goed beeld van onze dienstverlenging.

Bekijk ook...

6:46

Bremer Media & Events // ZoomWorks

Zorg voor een unieke ervaring met de kracht van een 360 graden video.

1:12

ZW // Virtual reality video

De kijker onderdompelen in jouw huisstijl.

00:35

Port Of Rotterdam // ZoomWorks

Jouw klanten een kijkje geven in jouw toekomstplannen door middel van virtual reality.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...