x
x

Stuur mij een demo en meer info

Geleverde dienst: 2D animatie

ABS Den Elzen had de wens om het proces van compleet schadeherstel op heldere wijze uit te leggen aan hun medewerkers. Met de nadruk op de belangrijkste stappen en go/no go's binnen het schadeherstelproces. Om zo uiteindelijk het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en de workflow te verbeteren. ZoomWorks heeft dit vertaalt naar een korte, krachtige 2D animatie.
Portfolio: 2D animatie

In de tweede helft van 2022 heeft Zoomworks een animatievideo gemaakt met uitleg over een van onze nieuwe producten. Wat een fijne samenwerking! De medewerkers van Zoomworks luisterden goed naar onze wens, reageerden snel, hadden aan een half woord genoeg en hielden gedurende het hele proces een vinger aan de pols om te zorgen dat alles zo soepel en snel mogelijk verliep. Dit is zeker niet onze laatste samenwerking geweest!

ABS Den Elzen is al 75 jaar een familiebedrijf. Ze zijn één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland, met maar liefst 9 vestigingen en ruim 200 vakkundige medewerkers. Het hechte team zet zich in om iedere auto perfect te repareren, zodat iedere klant met een goed gevoel weggaat.

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

2:16

BIJ12 // ZoomWorks

Leg processen, werkwijzen of complexe onderwerpen op een heldere en begrijpbare manier uit met 2D animatie.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen met een uitleganimatie.