x
Thumbnail - Den Elzen - ZoomWorks - PNG

Den Elzen // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D animatie

ABS Den Elzen had de wens om het proces van compleet schadeherstel op heldere wijze uit te leggen aan hun medewerkers. Met de nadruk op de belangrijkste stappen en go/no go's binnen het schadeherstelproces. Om zo uiteindelijk het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en de workflow te verbeteren. ZoomWorks heeft dit vertaalt naar een korte, krachtige 2D animatie.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

ABS Den Elzen is al 75 jaar een familiebedrijf. Ze zijn één van de grootste schadeherstelbedrijven in Zuidwest-Nederland, met maar liefst 9 vestigingen en ruim 200 vakkundige medewerkers. Het hechte team zet zich in om iedere auto perfect te repareren, zodat iedere klant met een goed gevoel weggaat.

In de tweede helft van 2022 heeft Zoomworks een animatievideo gemaakt met uitleg over een van onze nieuwe producten. Wat een fijne samenwerking! De medewerkers van Zoomworks luisterden goed naar onze wens, reageerden snel, hadden aan een half woord genoeg en hielden gedurende het hele proces een vinger aan de pols om te zorgen dat alles zo soepel en snel mogelijk verliep. Dit is zeker niet onze laatste samenwerking geweest!

Bekijk ook...

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

2:16

BIJ12 // ZoomWorks

Leg processen, werkwijzen of complexe onderwerpen op een heldere en begrijpbare manier uit met 2D animatie.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen met een uitleganimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...