x
Thumbnail - DOE - ZoomWorks - JPG

DOE // ZoomWorks

Geleverde dienst: Nominatievideo's

Sinds 2013 is ZoomWorks de videomarketing partner van Deventer Ondernemers Event (DOE), voorheen Deventer Marktplein. Door video in te zetten wil DOE hun marketing een extra boost geven. Voor het event worden er voor drie categorieën ondernemers genomineerd. Van iedere genomineerde maakt ZoomWorks een nominatievideo van rond de 1,5 minuut, compleet met bumper van het Deventer Ondernemers Event. De winnaar van 2019 was Lieke Landré.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Deventer Ondernemers Event is dé plek om lokaal te ondernemen. Op dit event presenter de Deventer ondernemersorganisaties en gemeente Deventer hun ambitie voor ondernemend Deventer. Mensen kunnen bedrijven nomineren om mee te laten dingen naar de felbegeerde titel van ‘beste onderneming’, verdeeld in drie categorieën.

Een fijne samenwerkingspartner.

Het is niet voor niets dat wij al sinds 2013 met ZoomWorks samenwerken voor onze jaarlijkse nominatievideo’s. Het is een betrouwbare partij die goede video’s levert en waar je op kunt bouwen. Wij zeggen: op naar volgend jaar!

Bekijk ook...

2:55

Easy systems // ZoomWorks

Videobeeld gecombineerd met animatie om jouw bedrijf te presenteren.

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

2:36

AB Mauri // ZoomWorks

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...