x
x

Stuur mij een demo en meer info

Geleverde dienst: Veiligheidsvideo

DeliHome was bezig de veiligheid binnen hun bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. Een van die stappen was het laten maken van veiligheidsvideo's voor medewerkers en bezoekers. Laagdrempelig, helder én interactief. Zo is de informatie niet alleen goed te begrijpen, maar door vragen te beantwoorden onthoudt de kijker de informatie ook langer en begrijpt hij/zij deze beter. En interactiviteit is ook een mooie tool om als bedrijf aan te tonen dat je aan de juridische voorwaarden hebt voldaan.
Portfolio: Videoproductie

Professioneel bedrijf met enthousiast team dat goed product maakt en gaat voor een tevreden klant
ZoomWorks heeft voor ons een veiligheidsfilm voor nieuwe medewerkers geproduceerd. Het is een indrukwekkend mooie, professionele en doelmatige productie geworden met een ‘feel good’ gevoel. Wij zijn in het proces van start tot eindproduct goed begeleidt en vanaf het begin tot gereed product is onze verwachting waar gemaakt. ZoomWorks maakt het waar door te gaan tot de klant tevreden is en dat is ook heel sterk!

DeliHome is leverancier van bouwmaterialen en maatwerk woonproducten, speciaal geproduceerd voor de ruimte waarin ze worden gebruikt. Waardecreatie, duurzaamheid en kwaliteit staat hoog bij hen in het vaandel. Hun ambitie? Op maat gemaakt wood craftsmanship voor iedereen beschikbaar maken, zodat je het maximale uit jouw huis en leven kunt halen.

6:04

Jansen Recycling // ZoomWorks

Wijs jouw medewerkers en bezoekers op de veiligheidsregels met een heldere veiligheidsvideo.

2:26

Bunge // ZoomWorks

Vertaal jouw veiligheidsbeleid naar een krachtige, verhelderende veiligheidsvideo en/of -animatie en verbeter de veiligheidskennis binnen de organisatie.

Noorderzijlvest // ZoomWorks

Optimaliseer jouw bedrijfsveiligheid, informatievoorziening en registratie met een interactieve veiligheidsvideo