x
Thumbnail - Portfolio - Döhler - ZoomWorks - PNG

Döhler // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D veiligheidsanimatie

Döhler Holland had de wens een aantal veiligheidsanimaties te laten maken. Veiligheid, kwaliteit, milieu, voedselveiligheid en hygiëne zijn namelijk van groot belang voor hun gehele proces. Omdat er drie verschillende doelgroepen aangesproken moesten worden (chauffeurs, bezoekers en contractors) heeft ZoomWorks uiteindelijk 3 veiligheidsanimaties geproduceerd. Zonder tekst of voice-over, inzetbaar en te begrijpen voor iedereen, van elke nationaliteit en elk niveau.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Döhler is een wereldwijde producent, marketeer en leverancier van technologiegedreven natuurlijke ingrediënten, ingrediëntensystemen en geïntegreerde oplossingen voor de wereldwijde voedingsmiddelen-, dranken- en voedingsindustrie.

Fijne samenwerking geweest!
We hebben bij Zoomworks een aantal veiligheidsanimaties laten maken. Door hun ervaring een meedenken kwamen we snel tot een tof resultaat. Zeker als je minder ervaring hebt met het laten maken van video’s is het fijn dat ze meedenken en alle feedback meenemen tot je 100% tevreden bent.

Bekijk ook...

2:31

EuroMouldings // ZoomWorks

Boost de veiligheid van je werknemers met een 2D animatie.

2:04

ZW // Interactieve veiligheidsvideo

Til jouw veiligheid naar een hoger niveau met een interactieve veiligheidsvideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...