x
Thumbnail - Drost Coatings - Portfolio - ZoomWorks - JPG

Drost Coatings // ZoomWorks

Geleverde dienst: Getekende animatie

Bij Drost Coatings gaan er intern een aantal veranderingen plaatsvinden. En dat betekent dat bepaalde functies ook anders gaan worden ingevuld. Drost wilde graag een tekenanimatie laten maken om hun werknemers alvast voor te bereiden op deze veranderingen ter bevordering van het trainingsproces. Het was even zoeken naar de juiste tekenstijl, maar het heeft geresulteerd in een pakkende animatie die complementair is aan de training die volgt. De video is een korte compilatie.
Daniëlle Dekker
Designer interactieve, gepersonaliseerde animatie of video. Ze weet alles van flowcharts, keuzes, formulieren, data, analyses etc.

Drost Coatings levert al ruim 100 jaar de beste verven voor de meest veeleisende vakmensen. Naast voorkeursleverancier van schilders zijn ze ook steeds vaker totaalpartner van grote opdrachtgevers, zoals ministeries, woningcorporaties en internationale ondernemingen.

De tekenanimatie is helemaal wat ik me had voorgesteld! Complimenten dat er zo laat in het proces nog geswitcht kon worden naar een andere tekenstijl, het eindresultaat mag er wezen. Het managementteam is ook erg enthousiast, dus ik zeg: missie geslaagd!

Bekijk ook...

00:57

Aevitae // ZoomWorks

Leg jouw visie op speelse wijze uit met behulp van een creatieve tekenanimatie.

02:08

Hoogsensitief InZicht // ZoomWorks

Breng op speelse en toegankelijke wijze jouw onderwerp onder de aandacht om bijvoorbeeld awareness te vergroten.

3:45

Politieacademie // ZoomWorks

Het hybride leren uitgelegd in een speelse tekenanimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...