x
Thumbnail Sparkle Animatie - Easy-Systems - ZoomWorks - JPEG

Easy systems // ZoomWorks

Geleverde dienst: Bedrijfsfilm

Easy Systems vroeg ons om een bedrijfsfilm te maken waarin de toegevoegde waarde van Easy Systems zichtbaar wordt, met als uiteindelijk doel de doelgroep inspireren en aanzetten tot een eerste kennismaking met Easy Systems. Om dit te bereiken hebben we de focus vooral op de mensen gelegd. Zowel de mensen die Easy Systems tot een succes maken als hun klanten. De sparkle in de video staat voor de passie en drive die de medewerkers hebben en verspreiden.
Rick Krooshoop
2D animator & Motion designer. Voor een gave animatie of video kun je hem 's nachts altijd wakker maken.

Easy Systems ontwikkelt ERP-onafhankelijke software voor het optimaliseren van het purchase to pay proces. Deze software helpt organisaties om hun processen efficiënter, inzichtelijker en overzichtelijker te maken. Zodat niet alleen hun medewerkers, maar ook de gehele organisatie kan excelleren.

Easy System’s missie? Continue ontwikkeling van intelligentie. Zowel in hun software, bij hun collega’s als bij hun klanten.

Zowel de aanloop naar het project als het project zelf verloopt erg prettig. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Het opgeleverde product is van goede kwaliteit en, niet onbelangrijk, het zijn ook nog eens aardige mensen! 🙂

Bekijk ook...

1:06

Reinaerdt // ZoomWorks

Een extra dimensie in jouw video: 3D.

2:08

Hartwig Medical Found. // ZoomWorks

Geef jouw kijker een inkijkje in jouw visie op de toekomst met een combinatie van video en motion graphics.

2:36

Amcor // ZoomWorks

Vervaag de realiteit door 3D en echte beelden te combineren.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...