x
EuroMouldings - Portfolio - ZoomWorks - PNG

EuroMouldings // ZoomWorks

Geleverde dienst: 2D veiligheidsanimatie

In opdracht van communicatiebureau Ongewoon hebben wij voor EuroMouldings een veiligheidsanimatie gemaakt, gericht op hun werknemers. In deze animatie krijgt de kijker verschillende veiligheidsinstructies met betrekking op hun werkzaamheden. Om zo een veilige werkomgeving te creëren. En met succes, want de animatie is inmiddels naar verschillende andere talen vertaald.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

EuroMouldings is een fabrikant van flessen en jerrycans. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van verpakkingen door middel van ‘extrusion blow moulding’. En staan voor techniek, kwaliteit, ervaring, duurzaamheid en just in time-levering.

We zijn erg tevreden over deze samenwerking met ZoomWorks. Er is een mooie, heldere animatie uitgekomen die voor iedereen te begrijpen is. Mooi werk!

Bekijk ook...

1:49

Amcor // ZoomWorks

Puur met beeld communiceren... het werkt echt!

2:04

ZW // Interactieve veiligheidsvideo

Til jouw veiligheid naar een hoger niveau met een interactieve veiligheidsvideo.

4:21

OI // ZoomWorks

Maak jouw veiligheidsinstructies glashelder met een veiligheidsvideo.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...