Thumbnail - FOTB - Portfolio - ZoomWorks - PNG

Friends of the brands // ZoomWorks

Geleverde dienst: 360 graden video

Friends of the brands wilde hun doelgroep graag een inkijkje geven van een nieuw te openen pand. ZoomWorks heeft een 360 graden video voor ze ontwikkeld, waarin de kijker de volledige controle heeft over de camera. Hierdoor kun je als kijker letterlijk alle hoeken van het pand bekijken.
Thomas Schulte
Cameraman & Video Editor. Door zijn scherpe oog weet hij iedere opname mooi vast te leggen.

Friends of the brands staat bekend om het creëren van unieke event experiences en optimale customer journey’s. Hierbij creëren ze bijzondere tailormade offline ervaringen die een online buzz genereren. Inmiddels bieden ze deze crossmediale combinatie al ruim 10 jaar op hoog niveau.

Een mooi resultaat!

ZoomWorks heeft een mooie 360 graden video opgeleverd, die een goede eerste indruk geeft van het nieuwe pand. Wij vonden het een fijne samenwerking.

Bekijk ook...

1:12

ZoomWorks // Virtual reality video

De kijker onderdompelen in jouw huisstijl.

0:51

Rabobank // ZoomWorks

Jouw klanten in het zonnetje zetten? Maak het persoonlijk met behulp van gepersonaliseerde video.

2:45

Pento // ZoomWorks

Noortje laat jou op interactieve wijze kennis maken met audiologisch centrum Pento.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...