x
Gemeente Arnhem - Portfolio - ZoomWorks - PNG

Gemeente Arnhem // ZoomWorks

Geleverde dienst: Crossmedia campagne

Gemeente Arnhem had de animatie die wij voor het SHPV hebben gemaakt gezien en nam contact met ons op. Zij wilden ook zo'n animatie! Erg leuk, want de animatie voor het SHPV hadden wij zo ingestoken dat hij gemakkelijk aangepast kan worden naar andere huisstijlen. We hebben de animatie omgetoverd tot Gemeente Arnhem stijl. Uiteindelijk is het een crossmediale campagne geworden waarvoor we ook een poster hebben ontworpen en een parkeerticket animatie hebben gerealiseerd.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Gemeente Arnhem bestaat uit zo’n 1000 medewerkers. Samen met de inwoners, bedrijven en besturen zetten zij zich op verschillende gebieden in voor de stad Arnhem. Één van de dingen is het mobiel parkeren in parkeergarages.

Een fijne samenwerking met heldere communicatie

Wij hebben de samenwerking met ZoomWorks als zeer prettig ervaren. Ze komen met creatieve ideeën en nemen de leiding in het proces. Daarnaast hebben ze de ontwerpen voor de poster en het parkeerticket zo ontworpen dat het gelijk naar de drukker kon.

Bekijk ook...

1:44

SHPV // ZoomWorks

Jouw systeem helder uitleggen in een 2D animatie.

1:04

Leadax // ZoomWorks

2D animatie inzetten als krachtige presentatie tool voor een belangrijke beurs

1:56

SUEZ België // ZoomWorks

Laat jouw product of tools zien met een animatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...