x
Thumbnail Gemeente Utrecht - ZoomWorks - JPG

Gemeente Utrecht // ZoomWorks

Geleverde dienst: Interactieve 2D animaties

Gemeente Utrecht vroeg ons om interactieve, gepersonaliseerde animaties te maken over het digitaliseren van de parkeervergunning voor zakelijk parkeren. Dit om het digitale proces van een parkeervergunning aanvragen en beheren helder uit te leggen. We hebben de digitale omgeving versimpeld weergegeven en gewerkt met herkenbare elementen en kleuren. Door de kijker op bepaalde momenten een keuze te laten maken wordt hij doorgestuurd naar het deel van de animatie dat voor hem/haar relevant is.
Thomas Tank
Mede-eigenaar en o.a. verantwoordelijk voor new business.

Bij Gemeente Utrecht staat er één vraag centraal: Wat is er nodig in Utrecht? Iedere dag werken ze aan een aantrekkelijke, bereikbare en gezonde stad. Waarbij ze zich altijd richten op oplossingen in het belang van de bewoners, ondernemers en bezoekers van Utrecht. Zodat alle inwoners in Utrecht prettig en gezond kunnen wonen, werken en meedoen.

Betrouwbaar, prettig en kwaliteit

Het team van ZoomWorks weet waar ze het over hebben. Hierdoor konden ze ons goed adviseren over de stijl van de animatie en de opbouw. De structuur die zij hebben bedacht zorgt ervoor dat onze doelgroep precies te zien krijgt wat voor hun belangrijk is. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren en zijn erg tevreden met het eindproduct.

Bekijk ook...

5:00

JFC // ZoomWorks

Maak grote hoeveelheden informatie behapbaar en leuk met een interactieve animatie.

3:00

Docura // ZoomWorks

Complexe materie, uitgebreide processen of stappenplannen op een toegankelijke manier uitleggen met een uitleganimatie.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...