x
Hartwig - Thumbnail - Portfolio - ZoomWorks - JPG

Hartwig Medical Found. // ZoomWorks

Geleverde dienst: Bedrijfsfilm

Hartwig Medical Foundation zet zich in voor kankerpatiënten, met behulp van hun uitgebreide DNA-test. Normaal geven ze een rondleiding door hun lab om te laten zien hoe ze dit doen, maar toen kwam COVID-19. Een uitgesproken kans om dit proces op toegankelijke en begrijpbare wijze uit te leggen in een heldere video, gecombineerd met animatie.
Tessa Mekers
Tekstschrijfster, Regisseur, Projectmanager. Ze is een heuse communicatiekoningin!

Hartwig Medical Foundation heeft één ultiem doel: dat elke patiënt met -uitgezaaide- kanker een behandeling op maat krijgt, gebaseerd op het DNA van de tumor. Met hun uitgebreide DNA-test brengen ze alle kenmerken van het DNA van de tumor in kaart, waardoor er een beter beeld ontstaat van de mogelijkheden voor de behandeling van de patiënt.

Prettig, snel, denken mee, geweldig resultaat

Binnen 3 weken een complete video en trailer gemaakt over een technisch ingewikkeld onderwerp. En ze zijn allebei super geworden! Gaandeweg hadden we natuurlijk steeds meer wensen, maar Thomas en collega’s konden alles aan. Van teksten schrijven, het maken van een spetterende trailer, thumbnails voor de socials, tot het helpen met de online promotie. En dat alles in 2 talen. Het is bijna ongelooflijk. We zijn blij!

Bekijk ook...

2:36

AB Mauri // ZoomWorks

Video inzetten als krachtige tool om jouw bedrijf te presenteren.

1:03

Marel // ZoomWorks

Een kijkje in het leven van een field service engineer.

1:32

Vecos // ZoomWorks

Overtuigen door jouw klanten aan het woord te laten met een testimonial video.

Videomarketing doet er toe

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder. Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Wij werken ook voor...